Junior Manager

Junior Manager

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 741 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Eden McCallum werkgeverspagina voor andere vacatures

Consultancy kent steeds meer zzp’ers. Eden McCallum biedt hen de kans om in teams aan mooie projecten te werken, maar wel met behoud van flexibiliteit. Dankzij haar vernieuwende businessmodel maakt het bedrijf consulting beter voor cliënten én consultants. Om die belofte waar te maken, selecteert de Junior Manager de beste onafhankelijke consultants en zet hen in op projecten en in teams waar zij volledig tot hun recht komen.

Over Eden McCallum

Steeds meer consultants willen wel consultant zijn, maar alleen tegen goede voorwaarden. Dat is precies wat Eden McCallum hen biedt. Voor cliënten is de ervaring met Eden McCallum vergelijkbaar met die bij traditionele, gevestigde bureaus: Eden McCallum helpt hen met het oplossen van hun meest urgente strategische, operationele en organisatorische vraagstukken. Maar aan de achterkant is het bedrijf compleet anders georganiseerd. Voor de consultants maakt dat een wereld van verschil.

De disruptie die Eden McCallum hiermee teweegbrengt, wordt onderschreven door toonaangevende media als The Economist, Financial Times, Het Financieele Dagblad en WirtschaftsWoche. Harvard Business Review schreef zelfs over Eden McCallum: ‘Consulting Redefined’.

Het bedrijf is gestart in 2000 en heeft sindsdien gewerkt voor grote internationale bedrijven in zo’n 90 landen. Eden McCallum heeft kantoren in Londen en Amsterdam en alleen al in Nederland zijn op ieder moment 50 tot 75 freelance-consultants via het bedrijf aan het werk.

“Het groeiende team in Amsterdam bestaat nu uit 22 mensen. Ondanks dat we groter worden, houden we ons startup gevoel vast: het energieke en dynamische dat hoort bij een jong en groeiend bedrijf. We geven dan ook veel vrijheid aan onze medewerkers, en staan ook open voor flexibele werkvormen.” – Cyrus Ditzel, Partner

Voor iedere uitdaging het beste team

Eden McCallum stelt haar teams met veel zorg samen, volledig toegespitst op een specifiek project en cliënt. De freelance-consultants die het bedrijf inzet, behoren tot de allerbesten. Ongeveer de helft heeft voorheen bijvoorbeeld bij McKinsey, BCG of Bain gewerkt, en de freelancers hebben daarnaast vaak ook al ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Zo levert Eden McCallum concurrerende kwaliteit, maar dan op een flexibele manier en tegen een betere prijs.

De vacature: Junior Manager

De Junior Manager – onderdeel van het Consultant Team in Amsterdam – selecteert en rekruteert de beste consultants in de markt, onderhoudt de relaties met hen en stelt voor ieder project het beste team samen. De Junior Manager is daarbij niet alleen op de hoogte van expertise, vaardigheden en beschikbaarheid, maar begrijpt ook wat iedere consultant motiveert en in welke omgeving hij of zij optimaal presteert.

“De Junior Manager is bepalend voor onze belangrijkste pijler: het netwerk van freelance-consultants. Hij/zij onderhoudt het contact met de consultantpool en zorgt dat we steeds meer consultants van topkwaliteit in kunnen zetten op mooie en uitdagende projecten.” – Helen Williams, Partner en internationaal verantwoordelijk voor het Consultant Team

Het samenstellen van een team is een analytische, creatieve en dynamische puzzel, waar expertise, fit met de cliënt, onderlinge samenwerking en beschikbaarheid samenkomen. De Junior Manager moet een project van begin tot eind begrijpen om daarin de juiste afwegingen te maken. Daarnaast kan de beschikbaarheid van een consultant tijdens de proposalfase nog wel eens veranderen, bijvoorbeeld doordat hij/zij zelf een project binnenhaalt. De Junior Manager heeft het vermogen daar comfortabel en flexibel op in te spelen.

De Junior Manager is daarnaast verantwoordelijk voor het onderhouden van het netwerk van freelance-consultants. Hij/zij heeft voortdurend contact met hen en zorgt dat hij/zij op de hoogte is van voorkeuren en beschikbaarheden. Ook is de Junior Manager betrokken bij het aantrekken en selecteren van de beste en meest geschikte consultants voor de talent pool.

Bij de staffing van nieuwe projecten werkt de Junior Manager nauw samen met de rest van het Consultant Team en met de Client Partners. Zij zijn degene die (potentiële) projecten bespreken met cliënten en vervolgens de projectoplevering managen.

“Werken in het Consultant Team is ontzettend gevarieerd en dynamisch. Elke dag ziet er anders uit en je dag loopt regelmatig anders dan je had gepland!” – Franka Reuvers, Head of Benelux Consultant Team

Eden McCallum werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.   

Lees het interview met Heleen Wachters, Partner en Mede-oprichter van Eden McCallum

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.