Insights Manager E-commerce

Insights Manager E-commerce

  • Analytics
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1680 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Kraft Heinz werkgeverspagina voor andere vacatures

De food industry is wereldwijd volop in beweging. Niet in het minst aangejaagd door een van de meest toonaangevende spelers in die industrie: Kraft Heinz Company. In deze dynamische markt is e-commerce een van de grootste groeipijlers. De resultaatgedreven Insights Manager E-commerce draagt direct bij aan significante groei van Kraft Heinz’ e-commerce.

Over Kraft Heinz Company

Met een omzet van 26 miljard en wereldwijd meer dan 36.000 medewerkers is Kraft Heinz Company een van de grootste voedingsmiddelenconcerns ter wereld. Het bedrijf bezit wereldwijd iconische merken als Kraft, Heinz, Philadelphia en CapriSun, maar ook lokale, bekende namen als Venz, de Ruijter, Karvan Cévitam, Roosvicee en Honig in Nederland. Vrijwel elke Nederlandse consument heeft meerdere producten van Kraft Heinz in huis.

Kraft Heinz heeft als doel het beste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld te zijn. Ze streven ernaar de hoogste EBITDA-marges te hebben, hun toplijn te laten groeien, de meest geliefde merken in handen te hebben en producten van de hoogste kwaliteit te verkopen.

Menselijk kapitaal als grootste goed
Om de beste te worden, moet je de beste mensen hebben. Kraft Heinz staat bekend als een organisatie waar menselijk kapitaal het grootste goed is, en tevens de enige manier om concurrentievoordeel te behalen. Medewerkers zijn stuk voor stuk enorm ambitieus en tot op het bot gedreven om alleen het allerbeste resultaat neer te zetten. Vanuit de organisatie krijgen medewerkers de vrijheid om hun eigen koers te bepalen, worden ze aangespoord nooit de status quo te accepteren, berekende risico’s te nemen en creatief te zijn. Wat iemand kan doen is belangrijk; wat iemand gedaan heeft aanzienlijk minder. Uitblinkers kunnen zich binnen Kraft Heinz snel door rangen heen bewegen, ongeacht leeftijd of ervaring.

E-commerceteam als aanjagers van groei en innovatie
Het e-commerceteam is nieuw in de organisatie en heeft als doel om e-commerce van Kraft Heinz naar een hoger niveau te tillen. Met haar/zijn diepe kennis van e-commerce en consumer insights levert de Insights Manager een cruciale bijdrage aan die ambitie.

Vacature: Insights Manager E-commerce

Het e-commerceteam is een strategische bundeling aan expertise en ervaring. Het is evident wat de Insights Manager E-commerce naar de spreekwoordelijke tafel brengt: sterke kennis over e-commerce en/of e-channels. Zij/hij analyseert en doorgrondt data, en vertaalt deze moeiteloos door naar heldere actionable insights. Op basis van de (enorme hoeveelheden) beschikbare data weet de Insights Manager precies wat voor elk product per kanaal de juiste prijs, promotie, assortiment, plek op de digitale plank en de juiste onderhandelingsstrategie moet zijn. Deze inzichten en adviezen deelt de Insights Manager met lokale Key Account Managers, zodat zij over de benodigde strategische kennis beschikken om bij elke partij succesvol aan de onderhandelingstafel te kunnen schuiven. Daarmee speelt de Insights Manager E-commerce een wezenlijke rol in het maximaliseren van het salesvolume en marktaandeel van Kraft Heinz.

De scope van de rol strekt zich uit over Continentaal Europa. Key Account Managers aldaar werken zowel met kleinere, als met grote partijen en pure players. De diversiteit in markten, producten en kanalen maakt de rol bijzonder uitdagend. De Insights Manager werkt nauw samen met het eigen e-commerceteam en rapporteert direct aan de Head of E-commerce, Wes Geerts. De standplaats van de rol is flexibel en kan in een van de verschillende Kraft Heinz-kantoren in Continentaal Europa vervuld worden.

“Het E-commerceteam is een van de grootste drijvende krachten achter groei en verdere innovatie van Kraft Heinz. Daarmee opereert de Insights Manager E-commerce in de voorhoede van de organisatie.” – Wes Geerts, Head of E-commerce

 

Interesse?

Kraft Heinz werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Dox Wijers via dox.wijers@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Privé: Dox Wijers Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.