Head of Sales

Head of Sales

 • Sales
 • Technology
 • Rotterdam
 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • 2248 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Staffyou werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf zes jaar ervaring
 • Met commercieel leidinggeven
 • Binnen staffing of tech
 • Ondernemend
 • Teambouwer

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Staffyou is een succesvol platform voor on-demand-werk voor uitzendkrachten en freelancers. Komend jaar wil staffyou opnieuw exponentieel groeien. De Head of Sales speelt daarin een belangrijke rol. Zij/hij wordt verantwoordelijk voor het neerzetten van een effectieve sales afdeling die de ambitieuze groeidoelstellingen moet realiseren.

Over staffyou

Staffyou is in 2016 opgericht door Pavle Beslic. Zijn visie was simpel; het regelen van werk en personeel net zo eenvoudig maken als het bestellen van een pizza via een app. Jonge mensen zoeken flexibiliteit en keuzevrijheid, en willen werken waar en wanneer het hun uitkomt. Staffyou voorziet in deze behoefte en matcht via het staffyouplatform de beste ‘staffer’ met de juiste opdrachtgever.

Voor opdrachtgevers is deze vorm van on-demand-personeel ideaal om het personeelsbestand eenvoudig op en af te schalen. Staffyou biedt hierin twee serviceopties: van efficiënte zelf-service tot volledige service op maat, waarbij staffyou de opdrachtgever van A tot Z ontzorgt.

Staffers geeft dit platform veel vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer ze werken. Op het platform staan duizenden shifts bij aansprekende opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren. Als er een match is voor een shift, kan de staffer direct aan de slag. De staffer wordt binnen een week uitbetaald.

In korte tijd is staffyou uitgegroeid tot een succesvol platform voor on-demand-werk. De kracht zit in de combinatie van een sterk team, een goed platform en de klantgerichte serviceoplossingen. Dankzij het grote aanpassingsvermogen heeft het bedrijf tijdens de coronacrisis een exponentiële groei gerealiseerd. Die heeft zich in 2022 voortgezet. Het plan is op korte termijn een tweede investeringsronde te starten, want staffyou ziet enorm veel kansen in de markt en wil maximaal uitbreiden.

Vacature: Head of Sales

De Head of Sales gaat een belangrijke rol spelen in het realiseren van groei door het neerzetten van een gestroomlijnde commerciële aanpak en een gemotiveerd salesteam. De Head of Sales stuurt een team aan van zes salesprofessionals en rapporteert aan de CCO.

De Head of Sales heeft als missie een goed gestructureerd en gemotiveerd salesteam neer te zetten, waarbij door een duidelijke rol- en taakverdeling de groeitargets kunnen worden behaald. De Head of Sales gaat zich ook richten op de lange termijn, door het continu verbeteren van de commerciële processen, het ontwikkelen van een groeiplan en het meedenken op het gebied van marketing en strategie. Tot het takenpakket van de Head of Sales behoren ook alle managementzaken zoals budgetteren, forecasten, rapporteren en het maken van marktanalyses.

 “In deze rol kan je de salesstructuur met processen neerzetten en ben je dagelijks bezig met het realiseren van de salestargets door het vullen van de salesfunnel, het bezoeken van klanten en het aansturen en begeleiden van je team. Dit samenspel tussen enerzijds bouwen aan de lange termijn en anderzijds het managen van de day-to-day business is wat deze job zo aantrekkelijk maakt.” – CCO

De Head of Sales werkt nauw samen met accountmanagement, marketing en operations. Zij/hij voedt de organisatie met marktkennis en analyseert salesdata als input voor strategieontwikkeling. Door marktontwikkelingen grondig te bestuderen, de concurrentie nauwlettend in het oog te houden en klantvoorkeuren te doorgronden ontwikkelt zij/hij een gericht operationeel groeiplan. Met het salesteam monitort zij/hij de resultaten en scherpt waar nodig het groeiplan aan om de winstgevendheid te bewaken. Samenwerken en aansturen vanuit de waarden eerlijkheid, toewijding, kwaliteit en respect staat voorop.

De ideale kandidaat voor deze rol komt uit een servicegerichte organisatie en is ervaren in het enthousiasmeren van een team van salesprofessionals. Daarnaast is zij/hij iemand die een hecht team vormt, draagvlak creëert voor de professionaliseringsslagen die gemaakt moeten worden en het team hiermee naar een hoger niveau tilt. Deze leider heeft oog voor de ontwikkeling van talent en voelt feilloos aan in welke posities iedereen het beste tot z’n recht komt. De rol biedt veel kansen en uitdagingen voor een ondernemende salesprofessional met toekomstvisie die mee wil bouwen aan het succes van een van de snelstgroeiende techplatforms van Nederland.

 

Interesse?

Staffyou werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Stephanie Stuit via stephanie.stuit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Stephanie Stuit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.