Head of Marketing & Growth

Head of Marketing & Growth

 • Marketing
 • Consumer
 • Utrecht
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 1964 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Claro vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 5 jaar ervaring
 • Binnen growth marketing
 • Ondernemend
 • Analytisch

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Claro Carwash is een snelgroeiende groep van premium autowasstraten. Met een buy-and-buildstrategie en door nieuwe locaties te openen, wil de scale-up met hulp van zijn PE-investeerder de grootste carwashketen van Europa worden. De Head of Marketing & Growth ontwikkelt en implementeert de marketingstrategieën waarmee het bedrijf die ambitie kan realiseren.

Over Claro Carwash

De afgelopen jaren groeide Claro Carwash middels een effectieve buy-and-buildstrategie uit tot een toonaangevende speler op de Nederlandse markt. Inmiddels staat de teller van het aantal vestigingen op dertien, en daar komen in rap tempo nieuwe vestigingen bij. Maar Nederland is pas het begin; Claro Carwash wil ook de rest van West-Europa veroveren. Met Torqx Capital Partners als investeerder aan boord en een ambitieus team staat niets de organisatie in de weg om die plannen te realiseren.

Het merendeel van de ruim tweehonderd medewerkers werkt in de vestigingen verspreid over het hele land. Zoals het een scale-up betaamt, zijn de lijnen bij Claro Carwash kort, schakelt men snel en steekt iedereen de handen uit de mouwen. Dit geldt niet alleen voor de medewerkers die in de wasstraat de machines bedienen, maar ook voor alle medewerkers op kantoor. Naast snelle groei staat ook duurzaamheid hoog op de strategische agenda van Claro Carwash. Zo investeert de groep fors in de verduurzaming van haar locaties, bijvoorbeeld door op alle locaties zonnepanelen te installeren en best-in-class waterrecycling toe te passen.

Vacature: Head of Marketing & Growth

De Head of Marketing & Growth heeft een heldere missie: het merk in de markt zetten en schalen. Van idee tot ontwikkeling en van uitvoer tot uitrol van de strategieën die dat faciliteren: het valt allemaal onder de verantwoordelijkheid van de Head of Marketing & Growth.

 

De kernverantwoordelijkheden van de Head of Marketing & Growth bestaan uit:

 • CRM

Claro Carwash wil klanten targeten met gepersonaliseerde en geautomatiseerde content. De Head of Marketing & Growth zet de CRM-activiteiten zo op dat het bedrijf daar maximaal in slaagt.

 • Performance marketing

De Head of Marketing & Growth zorgt in nauwe samenwerking met de vestigingen en externe bureaus voor online en offline zichtbaarheid. Daarbij denkt zij/hij/hen bijvoorbeeld aan tv- of radiocommercials, out-of-home, SEA en LinkedIn-campagnes.

 • Merkontwikkeling & PR

Als brand ambassador ziet de Head of Marketing & Growth erop toe dat het merk en de bijbehorende beleving over alle kanalen optimaal bewaakt en geladen worden.

 • Website

De Head of Marketing & Growth ontfermt zich over de verdere ontwikkeling en performance van de website om de perfecte customer experience te realiseren.

 • Propositie & pricing

De Head of Marketing & Growth ontwikkelt effectieve pricing- en promotiestrategieën en buigt zich ook over zaken als aangeboden programma’s en abonnementsvormen.

 • Leiderschap

De Head of Marketing & Growth bouwt en coacht het marketingteam op inspirerende en motiverende wijze. Ook werkt zij/hij/hen nauw samen met verschillende externe bureaus.

Claro Carwash voldoet aan alle criteria die een scale-up tot zo’n dynamische omgeving maken. Zo is er met dank aan de PE-investeerder meer dan voldoende financiële slagkracht, werken er slimme mensen en is iedereen gericht op groei. Daarnaast krijgen medewerkers de verantwoordelijkheid en vrijheid om hun rol uit te voeren en zich te ontwikkelen. Dat geldt bij uitstek voor de Head of Marketing & Growth, die direct rapporteert aan de CEO, Hein Castelijns.

“De groei die we al hebben bereikt en die nog voor ons ligt, biedt ons de mogelijkheid om een toonaangevende marketingmachine te bouwen en een superieure klantervaring te realiseren. Een ambitieuze professional krijgt hier de kans om de leiding te nemen over deze cruciale pijler van onze waardecreatiestrategie.” – Hein Castelijns, CEO

Een ondernemende professional met ervaring binnen growth marketing die graag eigenhandig meebouwt aan het succes van een organisatie, is bij Claro Carwash aan het juiste adres. Door middel van creativiteit, een hands-on aanpak en de juiste skillset kan de Head of Marketing & Growth veel impact hebben op de toekomst van deze veelbelovende scale-up.

Interesse?

Claro Carwash werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Marc Mohr via marc.mohr@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Marc Mohr Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.