Claro vacatures Claro vacatures

Claro vacatures

Over Claro
Claro is een van Europa’s snelstgroeiende ketens in de carwash-industrie. De groep van premium autowasstraten wist door een effectieve buy-and-buildstrategie in een paar jaar tijd dertien vestigingen in Nederland toe te voegen – en dat aantal neemt in rap tempo toe. Nederland is pas het begin, de komende jaren wil het bedrijf voet aan de grond krijgen in heel West-Europa. Professionalisering en internationale opschaling zijn de belangrijkste speerpunten. Samen met PE-partij Torqx Capital Partners en geleid door een ambitieus team is Claro vastberaden zijn ambities te verwezenlijken.

Duurzaamheid
Waterschappen adviseren om auto’s niet meer op straat of de oprit te wassen, maar in een carwash, dat is namelijk duurzamer. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Claro, en het bedrijf is vastberaden ook op dat gebied impact te maken. Er wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming van de locaties, onder meer door zonnepanelen aan te leggen en zoveel mogelijk water te recyclen.

Werken bij Claro
Met het groeiend aantal vestigingen neemt ook het aantal medewerkers van Claro snel toe, zowel op het hoofdkantoor als in de vestigingen. Op het hoofdkantoor werken mensen uit verschillende sectoren en disciplines, waaronder uit private equity, strategieconsulting en investment banking. Daarnaast werken er in de wasstraten meer dan tweehonderd enthousiaste mensen die veel meer willen dan klanten alleen een schone auto geven: je auto wassen in een wasstraat van Claro moet een echte beleving zijn. ‘Fresh Forward’, zo luidt de slogan. Wat alle medewerkers bindt, is een enorme drive om van Claro een internationaal succesverhaal te maken.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.