Head of Customer Proposition

Head of Customer Proposition

  • IT
  • Financial Services
  • Amsterdam
  • Vanaf 10 jaar werkervaring
  • 1572 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Client confidentieel werkgeverspagina voor andere vacatures

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank is de werktitel van een nieuwe Europese bank met fintech-DNA waar ondernemers terecht kunnen voor ongeëvenaarde digitale dienstverlening. Als end-to-end verantwoordelijke voor nieuwe digitale proposities, krijgt de Head of Customer Proposition de kans om de bank vanaf de eerste start mee op te bouwen.

Over de Nieuwe Digitale Ondernemersbank

Onder de werktitel ‘Nieuwe Digitale Ondernemersbank’ bouwt een ervaren en ambitieus team aan een nieuwe Europese bank. Deze nieuwe bank – op het grensvlak van banking en fintech – helpt ondernemers om in deze macro-economisch en technologisch snel veranderende tijden hun doelen te verwezenlijken.

De typische klant van de Nieuwe Digitale Ondernemersbank is een ondernemer met een jaarlijkse omzet tussen de 1 en de 50 miljoen euro. Daarnaast kunnen ook particulieren er terecht. Zij krijgen hier nog ouderwets rente op hun spaargeld en steunen daarmee tegelijkertijd het MKB.

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank investeert veel in nieuwe technologie. Zo ontwikkelen ze uitstekende digitale dienstverlening die sneller, beter en klantgerichter is dan die van traditionele banken. Daarbij heeft de nieuwe bank oog voor maatwerk: met een sterke klantfocus bieden ze precies wat iedere individuele ondernemer nodig heeft om op lange termijn succesvol te zijn.

“Ons internationaal georiënteerde team heeft veel ervaring in banking, fintech, start-ups, scale-ups en bij toonaangevende spelers als Amazon en Goldman Sachs. Dankzij deze unieke mix kunnen we hier echt iets revolutionairs neerzetten.” – CEO

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank is een start-up met een ijzersterke uitgangspositie. Een grote internationale investeerder heeft zich voor tientallen miljoenen gecommitteerd en de nieuwe bank is ook al in het bezit van een Nederlandse banklicentie. Daarmee kan het team een vliegende start maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zet de Nieuwe Digitale Ondernemersbank vernieuwende, digitale proposities neer waarmee het in no-time Europa gaat veroveren.

Vacature: Head of Customer Proposition

De Head of Customer Proposition is een veeleisende rol in digitaal opzicht. Zij/hij is end-to-end verantwoordelijk voor het ontwerp en de delivery van nieuwe digitale proposities. De Head of Customer Proposition zorgt voor een ongeëvenaarde klantervaring en voor innovatieve oplossingen die ondernemers in heel Europa echt verder gaan helpen.

Van concept, via prototype, tot het in de markt zetten en daadwerkelijk binnenhalen van de eerste klanten, de Head of Customer Proposition leidt het gehele proces. Dat vergt niet alleen uitgebreide ervaring met product en tech, maar ook een sterke commerciële mindset en gevoel voor hoe je een merk neerzet.

“Door nu in te stappen, krijgt de Head of Customer Proposition de unieke kans om een nieuwe, digital-first bank mee op te bouwen.” – Chief Customer Officer

Het startpunt van de Head of Customer Proposition is een uitstekend begrip van de klant. Op basis van de klantbehoefte ontwikkelt zij/hij krachtige digitale proposities die veel ondernemers aanspreken en enorm schaalbaar zijn. De Head of Customer Proposition werkt daarbij intensief samen met collega’s, bijvoorbeeld vanuit Product Delivery en Product Owners.

De Head of Customer Proposition ontwerpt klantreizen en contactstrategieën die leiden tot hoog engagement en klanttevredenheid. Zij/hij bedenkt stap voor stap hoe ondernemers door de funnel gaan en welke digitale, geautomatiseerde of persoonlijke interactie daarbij het beste resultaat geeft. Zo zorgt zij/hij dat ieder contact optimaal wordt benut om de klant de beste ervaring te bieden.

De end-to-end verantwoordelijkheid over nieuwe proposities maakt de rol enorm breed en veelzijdig. Daarbij krijgt de Head of Customer Proposition bij de Nieuwe Digitale Ondernemersbank de kans om volledig nieuwe digitale proposities te ontwikkelen en zo vanaf het eerste begin mee te bouwen aan de bank van de toekomst.

 

Interesse?

De Nieuwe Digitale Ondernemersbank werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.