Full Stack Developer

Full Stack Developer

  • Scale-up
  • Health
  • Eindhoven
  • Vanaf 2+ jaar werkervaring
  • 693 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de MedApp werkgeverspagina voor andere vacatures

MedApp helpt gebruikers van medicatie met het op tijd innemen en bijbestellen van hun medicijnen. Door het verbeteren van de therapietrouw verhoogt MedApp de kwaliteit van zorg en helpt de startup de zorgkosten in de hand te houden. De doelgroep is immens: meer dan 3 miljoen Nederlanders gebruiken chronisch meerdere geneesmiddelen per dag. Om op de groeiende vraag in te blijven spelen, breidt MedApp het team uit met een Full Stack Developer.

Over MedApp

In een tijd waarin de beheersing van zorgkosten een steeds grotere uitdaging is, is therapietrouw van essentieel belang. Maar liefst 40 procent van de medicijngebruikers slaagt er niet in hun medicatie in te nemen zoals voorgeschreven. Medicatie niet of niet goed innemen leidt namelijk tot verhoogde gezondheidsrisico’s en tot verspilling. Dit kost Nederland jaarlijks zo’n 9 miljard euro. En dat terwijl het eenvoudig te verbeteren is. Althans volgens Pit Janssen en Edwin Hermkens. Daarom begonnen zij in 2015 MedApp, een app die mensen begeleidt bij hun medicijngebruik.

2019 is een belangrijk jaar voor MedApp. De startup heeft de tweede investeringsronde afgerond en wordt steeds meer omarmd door de grote spelers in het zorglandschap. Daarmee staat de komende tijd in het teken van explosieve groei. Groei van gebruikers, van functionaliteiten en van het team.

Het team

Inmiddels heeft de app meer dan 30.000 maandelijkse gebruikers en hebben instanties als het RadboudUMC en het Epilepsiefonds hun naam aan MedApp verbonden. Met hun studieachtergrond vormen Janssen (Farmacie) en Hermkens (Computer Science & Engineering) de ideale combinatie. Zij hebben in korte tijd een team rond zich verzameld van Product, Marketing, IT en Data Engineering experts met een passie voor de zorg.

De vacature: Full Stack Developer

De Full Stack Developer bij MedApp gaat dagelijks duizenden mensen helpen beter met hun medicatie om te gaan. Hoe? Door complexe problemen te vertalen naar een ER-diagram of UML. De Developer zorgt dat gebruikersdata altijd veilig is door constant de security te blijven verbeteren.

De Developer rapporteert aan het Hoofd IT, Wessel Prins, en werkt nauw samen met backend-, IOS-, Android- en Concept Developers en de Product Owner. De Developer adviseert hen over het uitwerken van technische vraagstukken en werkt aan architectuur- en datamodellen voor nieuwe functionaliteiten en oplossingen. Het is belangrijk dat de technische stack van MedApp met het bedrijf meegroeit. Daarom brengt de Developer bestaande third-party systemen in kaart om de structuur van MedApp hieraan te koppelen.

Kandidaatprofiel

  • Ten minste 2 jaar ervaring als Full Stack/Web Developer
  • Opleiding (HBO+ of WO) in Computer Science of IT
  • Kennis en ervaring met PHP en C#
  • Affiniteit met digitale platformen of producten is een pre

MedApp werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.