Front-end Developer

Front-end Developer

  • IT
  • Consulting
  • Driebergen
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 824 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Brainbrothers vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Maak kennis met Brainbrothers, de atypische capaciteitspartner op het gebied van webdevelopment. Het bureau levert digitale experts voor de tofste projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Momenteel is er behoefte aan een ervaren Front-end developer die complexe klantvragen vertaalt naar technische oplossingen.

Over Brainbrothers

Voor bedrijven die geen kaas hebben gegeten van webdevelopment of juist webexperts tekortkomen, biedt Brainbrothers de uitkomst. Van back-end-development tot de bouw van mobiele webapplicaties, de capaciteitspartner ondersteunt bedrijven met webdevelopers door heel Nederland. En daarin is het zeer succesvol. Vandaag de dag varieert het klantenbestand van startups en mkb’ers tot grote (tech-)bedrijven als Bol.com en Radio538, Sanoma, WNF en Slachtofferhulp.

Brainbrothers is opgericht in 2015 en heeft ondertussen kantoren in Driebergen, Amsterdam en Rotterdam. Het bureau is onderdeel van een groter geheel, namelijk full-service digital agency 4NG. Naast Brainbrothers vallen ook het digitale strategie- en contentbureau Nextfields (2016) en development- en designbureau 4net interactive (2002) hieronder. Dankzij hun krachtenbundeling vormen ze samen een enorme denktank m.b.t. digitale vraagstukken. Met een heldere ambitie voor ogen: bedrijven digitaal laten groeien.

Of het nu gaat om een development-vraagstuk of het volledige applicatiebeheer, Brainbrothers gaat geen enkele digitale uitdaging uit de weg. Het totale netwerk beslaat zo’n driehonderd ervaren digitale experts, zowel medewerkers als freelancers. Brainbrothers plaatst overigens niet alleen ervaren Developers, maar ook Digital Marketeers, Scrum Masters, Designers en CRM-consultants. Bovendien levert het bureau complete development teams. Remote en/of op iedere gewenste locatie.

Vacature: Front-end Developer

Komt er bij Brainbrothers een complex Front-end-vraagstuk binnen, dan komt de Front-end Developer in beeld. Dit soort aanvragen zijn vaak afkomstig van grote, toonaangevende bedrijven en instellingen, bijvoorbeeld in de media, van goede doelen of corporates.  Ervaring met high-traffic-websites en unit-testing is daarom gewenst.

Van het vernieuwen van een website tot volledige nieuwbouw van een mediaplatform of het maken van een product-pilot: de opdrachten zijn divers. Daarbij werkt deze ‘front-ender’ de ene keer met een team van Brainbrothers, de andere keer brengt deze de noodzakelijke expertise in een team van de opdrachtgever. Naast uitgebreide kennis in de moderne JavaScript frameworks is de Front-end Developer communicatief sterk. En aangezien de meeste opdrachtgevers Nederlands georiënteerd zijn, moet deze persoon naast Engels ook de Nederlandse taal goed onder de knie hebben. Een flexibele werkhouding is belangrijk om succesvol te werken in verschillende omgevingen en op diverse locaties.

Op meerder fronten is Brainbrothers niet de gemiddelde capaciteitspartner. Het bureau komt vanuit de projectenkant, wat een duidelijke stempel drukt op de bedrijfscultuur en uitstraling. Er heerst een speelse en informele werksfeer waarbij teambonding erg belangrijk is. Om dit aan te jagen organiseert het bureau één keer per twee maanden niet-werkgerelateerde uitjes in de baas zijn tijd.

“Mocht je ooit de ambitie hebben om te freelancen, dan is deze overstap vanuit detachering mogelijk. Wij adviseren en ondersteunen de Developers hierin. Ook bieden we ze de mogelijkheid om bij ons verzekerd te blijven. Zo kun je makkelijk proeven aan het zelfstandig ondernemerschap.” – Sebastiaan Elsevier Stokmans, Manager Detachering

De Front-end Developer werkt in eerste instantie een jaar in loondienst. Daarna is er de mogelijkheid om freelancer te worden. Is dit niet de wens, dan staat er een contract voor onbepaalde tijd klaar. Andere fijne extra’s zijn: een ruim studiebudget, drie studiedagen en een uitstekende regeling voor een auto van de zaak (o.a. Tesla). En komt een Developer tijdelijk “op de bank” te zitten? Dan zorgt Brainbrothers ervoor dat deze iets voor de organisatie zelf of de andere 4NG-labels kan betekenen.

 

Interesse? 

Brainbrothers werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.