Front-end Developer

Front-end Developer

 • Driebergen
 • Gepubliceerd op 4 maart 2020
 • Vanaf 3 jaar werkervaring

Voor wie?

 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de relevante frameworks (React, Node, Vue, Nuxt)
 • Ervaring met Agile/Scrum, high-traffic-websites en unit-testing
 • Ervaring met HTML 5, Javascript, CSS3
 • Ervaring met AWS, Azure

Maak kennis met Brainbrothers, de atypische capaciteitspartner op het gebied van webdevelopment. Het bureau levert digitale experts voor de tofste projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Momenteel is er behoefte aan een ervaren Front-end developer die complexe klantvragen vertaalt naar technische oplossingen.

Over Brainbrothers

Voor bedrijven die geen kaas hebben gegeten van webdevelopment of juist webexperts tekortkomen, biedt Brainbrothers de uitkomst. Van back-end-development tot de bouw van mobiele webapplicaties, de capaciteitspartner ondersteunt bedrijven met webdevelopers door heel Nederland. En daarin is het zeer succesvol. Vandaag de dag varieert het klantenbestand van startups en mkb’ers tot grote (tech-)bedrijven als Bol.com en Radio538, Sanoma, WNF en Slachtofferhulp.

Brainbrothers is opgericht in 2015 en heeft ondertussen kantoren in Driebergen, Amsterdam en Rotterdam. Het bureau is onderdeel van een groter geheel, namelijk full-service digital agency 4NG. Naast Brainbrothers vallen ook het digitale strategie- en contentbureau Nextfields (2016) en development- en designbureau 4net interactive (2002) hieronder. Dankzij hun krachtenbundeling vormen ze samen een enorme denktank m.b.t. digitale vraagstukken. Met een heldere ambitie voor ogen: bedrijven digitaal laten groeien.

Of het nu gaat om een development-vraagstuk of het volledige applicatiebeheer, Brainbrothers gaat geen enkele digitale uitdaging uit de weg. Het totale netwerk beslaat zo’n driehonderd ervaren digitale experts, zowel medewerkers als freelancers. Brainbrothers plaatst overigens niet alleen ervaren Developers, maar ook Digital Marketeers, Scrum Masters, Designers en CRM-consultants. Bovendien levert het bureau complete development teams. Remote en/of op iedere gewenste locatie.

Vacature: Front-end Developer

Komt er bij Brainbrothers een complex Front-end-vraagstuk binnen, dan komt de Front-end Developer in beeld. Dit soort aanvragen zijn vaak afkomstig van grote, toonaangevende bedrijven en instellingen, bijvoorbeeld in de media, van goede doelen of corporates.  Ervaring met high-traffic-websites en unit-testing is daarom gewenst.

Van het vernieuwen van een website tot volledige nieuwbouw van een mediaplatform of het maken van een product-pilot: de opdrachten zijn divers. Daarbij werkt deze ‘front-ender’ de ene keer met een team van Brainbrothers, de andere keer brengt deze de noodzakelijke expertise in een team van de opdrachtgever. Naast uitgebreide kennis in de moderne JavaScript frameworks is de Front-end Developer communicatief sterk. En aangezien de meeste opdrachtgevers Nederlands georiënteerd zijn, moet deze persoon naast Engels ook de Nederlandse taal goed onder de knie hebben. Een flexibele werkhouding is belangrijk om succesvol te werken in verschillende omgevingen en op diverse locaties.

Op meerder fronten is Brainbrothers niet de gemiddelde capaciteitspartner. Het bureau komt vanuit de projectenkant, wat een duidelijke stempel drukt op de bedrijfscultuur en uitstraling. Er heerst een speelse en informele werksfeer waarbij teambonding erg belangrijk is. Om dit aan te jagen organiseert het bureau één keer per twee maanden niet-werkgerelateerde uitjes in de baas zijn tijd.

“Mocht je ooit de ambitie hebben om te freelancen, dan is deze overstap vanuit detachering mogelijk. Wij adviseren en ondersteunen de Developers hierin. Ook bieden we ze de mogelijkheid om bij ons verzekerd te blijven. Zo kun je makkelijk proeven aan het zelfstandig ondernemerschap.” – Sebastiaan Elsevier Stokmans, Manager Detachering

De Front-end Developer werkt in eerste instantie een jaar in loondienst. Daarna is er de mogelijkheid om freelancer te worden. Is dit niet de wens, dan staat er een contract voor onbepaalde tijd klaar. Andere fijne extra’s zijn: een ruim studiebudget, drie studiedagen en een uitstekende regeling voor een auto van de zaak (o.a. Tesla). En komt een Developer tijdelijk “op de bank” te zitten? Dan zorgt Brainbrothers ervoor dat deze iets voor de organisatie zelf of de andere 4NG-labels kan betekenen.

Brainbrothers werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Front-end Developer

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Front-end Developer

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Front-end Developer

Vraag over deze vacature? Vraag het Hayke Tjemmes

Senior ConsultantHouse of Performance
Volgende vacature
Operations DirectorEurofins

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.