Brainbrothers

Brainbrothers

Voor bedrijven die geen kaas hebben gegeten van webdevelopment of juist webexperts tekortkomen, biedt Brainbrothers de uitkomst. Van back-end-development tot de bouw van mobiele webapplicaties, de capaciteitspartner ondersteunt bedrijven met webdevelopers door heel Nederland. En daarin is het zeer succesvol. Vandaag de dag varieert het klantenbestand van startups en mkb’ers tot grote (tech-)bedrijven als bol.com en (semi-)overheidsinstellingen waaronder de Politie, Buma Stemra en Slachtofferhulp.

Brainbrothers is opgericht in 2015 en heeft ondertussen kantoren in Driebergen, Amsterdam en Rotterdam. Het bureau is onderdeel van een groter geheel, namelijk full-service digital agency 4NG. Naast Brainbrothers vallen ook het digitale strategie- en contentbureau Nextfields (2016) en development- en designbureau 4net interactive (2002) hieronder. Dankzij hun krachtenbundeling vormen ze samen een enorme denktank m.b.t. digitale vraagstukken. En hebben ze een heldere ambitie voor ogen: bedrijven digitaal laten groeien.

Of het nu gaat om een developmentvraagstuk of het volledige applicatiebeheer, Brainbrothers gaat geen enkele digitale uitdaging uit de weg. Het totale netwerk beslaat zo’n driehonderd ervaren digitale experts, zowel medewerkers als freelancers. Brainbrothers plaats overigens niet alleen ervaren Developers, maar ook Digital Marketeers, Scrum Masters, Designers en CRM-consultants. Bovendien levert het bureau complete developmentteams. Remote en/of op iedere gewenste locatie.

Lubbe - COO Top of Minds

Meer dan 98% van onze leden blijft lid. Sluit je aan en blijf op de hoogte van gewilde functies.

Lubbe - COO Top of Minds

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Zodat we je een gepersonaliseerde nieuwsbrief kunnen sturen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.