Front-end Developer

Front-end Developer

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 24 oktober 2020
 • Vanaf 2 jaar werkervaring
 • 397 views

Kandidaatprofiel

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van JavaScript, inclusief DOM-manupulatie en het JavaScript-object model
 • Kennis van onder andere React, Next, Flux, Redux, Kubernetes en Docker.

Het doel van Atida is om tientallen miljoenen levens gezonder te laten leven. Dit doet deze nieuwe speler in de online zorgmarkt met behulp van een baanbrekend digitaal platform. De Front-end Developer ontwikkelt vanuit het niets een highly-responsive, web-based userinterface.

Over Atida

Atida is Hebreeuws voor de ‘toekomst’ en precies hiervoor heeft het bedrijf een revolutionair concept in petto. Data, e-commerce en de wereld der farmacie aan elkaar koppelen, is wat Atida voor ogen heeft. Een pan-Europese online apotheek met een instore-beleving die zich richt op individuele gezondheidszorg. Het huidige bedrijf is een bundeling van acht geacquireerde online apotheken uit Duitsland en Spanje. Hiermee is het de derde grootste speler in Europa. Maar Atida denkt veel groter, want met meer overnames in de pijpleiding staat de online farmacie per 2025 op Europese koppositie.

Focus op Lifestyle-verbeteringen
De achterliggende gedachte van het concept? Europa ziet een sterke toename in niet-overdraagbare, vaak chronische, ziekten. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, diabetes en depressie. Al deze aandoeningen zijn samen verantwoordelijk voor zo’n negentig procent van de Europese zorgkosten. Een belangrijke factor bij het ontstaan van deze ziekten is een ongezonde manier van leven. Maar wat nou als je jouw levensstijl proactief wilt verbeteren, waar kun je online dan terecht? Voorheen nergens, maar precies in dit gat springt Atida.

Atida Health en Atida Pure
Atida presenteert twee volledig wetenschappelijk gestaafde proposities. Herfst 2020 staat de lancering van Atida Pure op de planning. Met deze tak focust het bedrijf zich op de preventieve zorg door middel van persoonlijke voedingsprogramma’s, kwalitatieve supplementen, consulten en metingen. Begin 2021 is het de beurt aan Atida Health, een tak die zich juist richt op de curatieve zorg ofwel: het genezen van bestaande ziekten met voorgeschreven medicatie. Op de lange termijn wil het bedrijf meer producten toevoegen om zo de individuele zorgbehoefte van iedere klant te ondersteunen.

Stevig fundament
Inmiddels heeft Atida de fase van hoge, organische groei bereikt. Om het bedrijf volledig te laten slagen, moet Atida op korte termijn nieuwe business solutions inclusief bijbehorende platforms ontwikkelen. Informatiebronnen met een verfrissende klantervaring gebaseerd op vertrouwen, zorg, expertise en vooral: persoonlijk en intuïtief ontwerp. En als portfoliobedrijf van het Londense MARCOL – een van de grootste investeringsmaatschappijen op het gebied van gezondheidszorg – heeft Atida voldoende middelen om meters te maken.

Vacature: Front-end Developer

De front-end ontwikkelaar bevindt zich in de unieke positie om een gloednieuw front-end te bouwen voor het Europese platform van Atida, dat zowel technologisch als esthetisch top of the bill is. Een flexibele, gestructureerde architectuur met ondersteunende API’s die klaar is voor toekomstige Europese groei. Dit betekent dat dit platform meertalig moet zijn en geschikt zal zijn voor verschillende producten en proposities.

Complexe vragen omzetten in een spot-on front-end
‘Hoe complexer het probleem, hoe beter ‘, luidt het credo van de Front-end Developer. Zij/hij weet precies wat de gebruiker nodig heeft om zo optimaal mogelijk door Atida’s e-commerce platform te navigeren. En weet dit vervolgens om te zetten naar goed leesbare en toekomstbestendige code. Dit vereist denken vanuit het grotere plaatje om tot de best mogelijke pixel-perfecte oplossing te komen. Een vaardigheid die ook handig is wanneer de Front-end Developer problemen ondervindt. Zo weet zij/hij altijd hoe ze er een creatieve draai aan moeten geven.

Hier is geen legacy. Uitsluitend moderne talen, producten en concepten, die met jouw expertise tot leven komen. – David Hennessy, Chief Technology Officer

Multidisciplinair en multicultureel samenwerken
Atida’s platform zal zowel technisch als esthetisch top of the bill zijn. Deze zelfverzekerde en uitgesproken Front End Developer werkt veel samen. Natuurlijk met de eigen teamleden, maar ook met de creatieve geesten van het ontwerpteam. Al met al blijft de Front End Developer grenzen verleggen en brengt werkelijk fantastische producten tot leven. De ontwikkelaars van Atida werken vanuit twee locaties: in Amsterdam en in Bulgarije.

En verder…
Van JSON Web Token tot Babel en van TypeScript tot RESTful API’s, de Front-end Developer weet precies wat hem/haar te doen staat. Zij/hij overziet het grotere plaatje en begrijpt de zakelijke vereisten van Atida’s online healthplatform. Hij/zij zet ze eenvoudig om naar de bijbehorende technische oplossingen. Goed om te weten: bij Atida vindt zij/hij een dynamische start-up en een agile omgeving. Hoewel de Front End Devleoper dagelijks in een van de multifunctionele productteams van Atida werkt, rapporteert hij/zij aan de Platform Lead. De Front-end Developer werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Atida werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Front-end Developer

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Front-end Developer

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Front-end Developer

Vraag over deze vacature? Vraag het Hayke Tjemmes

Lead Front-end DeveloperAtida
Volgende vacature
Head of E-Commerce Eliza was hereSunweb Group

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.