Director Cold Drink Channels

Director Cold Drink Channels

  • Sales
  • Consumer
  • Rotterdam
  • 758 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Coca-Cola European Partners vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Vacature voor Director Cold Drink Channels

Van oudsher ziet Coca-Cola out-of-home als een belangrijk domein om merkwaarde en -relevantie verder uit te bouwen. Deze veranderlijke markt biedt tal van mogelijkheden voor CCEP. De Director Cold Drink Channels speelt daarop in door een groeiplan te formuleren dat coherent is voor alle subkanalen. In andere woorden: de Director Cold Drink Channels ontwikkelt en implementeert een coherente groeistrategie voor de grote verscheidenheid aan kanalen binnen de out-of-homemarkt. Speerpunten zijn waardecreatie en portfolioverbreding.

Direct en indirect leidinggeven

De Director Cold Drink Channels geeft leiding aan de salesafdeling (38 FTE) voor de key accounts en heeft vier direct reports: de Associate Director (AD) Horeca & Leisure, AD On the Go, AD Foodservices en AD Wholesale. Er wordt nauw samengewerkt met Shopper Marketing, Field Sales en grote klanten. Daarnaast zet deze Director de strategie uit voor Field Sales. Met 120 fte is dit een van de grootste buitendiensten van het land.

Profiel

Gezien de verscheidenheid aan kanalen, de complexiteit en het belang van de out-of-homemarkt, zijn strategische vaardigheden en uitmuntende leiderschapskwaliteiten cruciaal voor deze rol. Een stevig track-record van commerciële prestaties, leiderschap binnen complexe organisaties en stakeholdermanagement op topniveau is vereist. De ideale kandidaat herkent zich in het hoge tempo en de thirst van CCEP.

Contact

Marlies Hoogvliet Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.