Coca-Cola European Partners vacatures

Coca-Cola European Partners vacatures

Werken bij Coca-Cola European Partners

Vanaf 2021 heet Coca-Cola Nederland officieel Coca-Cola European Partners Nederland (CCEP). Nederland loopt in meerdere opzichten voor op andere markten. Coca-Cola neemt hier bijvoorbeeld al jarenlang actief deel aan het maatschappelijke debat. De werkgever vervult een voortrekkersrol wat betreft duurzame verpakkingen en efficiënt watergebruik, en gelooft dat gevarieerd eten en drinken belangrijk is voor een gebalanceerde leefstijl. Daarom bestaat het portfolio in Nederland uit heel veel caloriearme en calorievrije dranken.

Duurzaamheid en Coca-Cola

Coca-Cola speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. Daarom draagt het bedrijf een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Consumenten zijn steeds bewuster met voeding bezig en willen duurzaam geproduceerde producten. Coca-Cola draagt deze verantwoordelijkheid met verve. Zo bevat Sprite in Nederland geen suiker en zijn ook alle Coca-Cola smaken (vanille, cherry, lemon, e.d.) zonder suiker verkrijgbaar. Coca-Cola heeft daarnaast als doel om tegen 2040 klimaatneutraal te opereren.

Mensen en Coca-Cola

Iedereen is welkom bij Coca‑Cola. De werkgever maakt zich sterk voor een prettige en veilige werkomgeving, waar mensen worden geïnspireerd om het beste in zichzelf naar boven te halen. De diverse bedrijfscultuur zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. De werkgever hanteert een strikt equal-opportunities-beleid voor alle vacatures bij Coca-Cola European Partners.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.