CRM Manager

CRM Manager

  • Operations
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 680 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Beat werkgeverspagina voor andere vacatures

Beat, de snelst groeiende rittendienst van Zuid-Amerika, is de ene na de andere stad aan het veroveren in een zeer competitieve markt. Het vertrouwt op een uitstekend ingenieursteam gevestigd in Europa, en voor hun groeiende Amsterdamse hub is een CRM Manager nodig. Dit is een geweldige kans om CRM aan te sturen bij een snelgroeiende startup, en om mensen en projecten te managen en tegelijkertijd mee te groeien met het bedrijf.

Over Beat

Beat is een van de meeste intrigerende bedrijven in de rittendienst sector. Stad voor stad maakt deze ambitieuze startup het vervoer betaalbaar, gemakkelijk en veilig voor iedereen. Ondertussen helpt Beat honderdduizenden mensen om als chauffeur een extra inkomen te verdienen.

Als onderdeel van de prestigieuze Daimler Group is Beat momenteel actief in Griekenland, Peru, Chili, Colombia, Mexico en Argentinië. En dit is nog maar het begin; in de komende zes maanden is het bedrijf van plan om van 12 steden in zes markten uit te breiden naar meer dan 50 steden in zes tot acht landen.

Als uiterst agile bedrijf leert Beat snel en zijn ze daarnaast in staat de geleerde lessen direct toe te passen. Het bedrijf gaat op agressieve wijze achter haar doelstellingen aan zonder dezelfde fouten te maken als haar concurrenten. De knappe koppen op de Engineering Hub in Amsterdam werken aan het veranderen van de wijze waarop steden in beweging zijn. Het Growth-team ontwikkelt zich snel als gevolg van het feit dat deze hypergroeiende startup constant nieuwe uitdagingen aangaat.

Vacature: CRM Manager

CRM speelt een rol in elk aspect van Beats business, van operations tot driver centers en CX. De juiste kandidaat loopt warm voor de uitdaging om uit te breiden naar meer dan 50 steden. Hoe kan Beat lokale verschillen en specifieke kenmerken managen met behoud van de kwaliteitsnormen? De CRM-organisatie zal het bedrijf helpen om op een bewuste manier op te schalen.

De CRM Manager leidt de CRM-inspanningen van Beat terwijl hij of zij zorgdraagt voor het opbouwen en managen van het CRM-team van associates en specialisten. Zij zullen de beleving van elke gebruiker overzien gedurende elke fase van de levenscyclus, van download tot en met churn. Ze zullen relaties met gebruikers behouden en opbouwen via e-mail, SMS, pushberichten en in-app-berichten. Zorgvuldige metingen en tests zullen een leidraad vormen voor de introductie van de juiste incentives voor passagiers en chauffeurs op de juiste momenten.

De CRM Manager gaat met verschillende business leaders en teams samenwerken, waaronder BI, Digital Media, en Promotions en Incentives, om de impact en groei van CRM te faciliteren. Zij zijn verantwoordelijk voor de implementatie van toonaangevende integraties en partnerships ter ondersteuning van CRM.

De ideale kandidaat is een datagedreven persoonlijkheid die bereid is om berekende risico’s te nemen. Ze zorgen dat ze op de hoogte blijven van innovaties in het vakgebied. En daarnaast hanteren ze een hands-on, concrete aanpak. Een professional met uitstekende communicatieve vaardigheden die gedijt op samenwerking en die in staat is om het werk dat ze doen duidelijk uit te leggen en te bespreken.

Talent voor people management en een staat van dienst op het gebied van het cultiveren en behouden van toptalent staan ook centraal. De ideale kandidaat is een ervaren CRM-specialist die zich heeft ontwikkeld tot een uitstekende team builder en het leuk vindt om mensen en projecten in een CRM-context te managen.
Dit is een mooie kans voor een CRM-expert om een impact te maken bij een ambitieuze, snelgroeiende startup.

Meer redenen om bij Beat te komen werken
  • Uitstekend salarispakket
  • Flexibele werktijden
  • Top-of-the-line tools en apparatuur
  • Een geweldige plek om te groeien en te werken met de meest getalenteerde mensen in de sector

Beat werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via viviandendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.