Beat

Beat

Over Beat

Beat is een van de meeste intrigerende bedrijven in de rittendienst sector. Stad voor stad maakt deze ambitieuze startup het vervoer betaalbaar, gemakkelijk en veilig voor iedereen. Ondertussen helpt Beat honderdduizenden mensen om als chauffeur een extra inkomen te verdienen.

De groei

Als onderdeel van de prestigieuze Daimler Group is Beat momenteel actief in Griekenland, Peru, Chili, Colombia, Mexico en Argentinië. En dit is nog maar het begin; in de komende zes maanden is het bedrijf van plan om van 12 steden in zes markten uit te breiden naar meer dan 50 steden in zes tot acht landen.

De uitdaging

Als uiterst agile bedrijf leert Beat snel en zijn ze daarnaast in staat de geleerde lessen direct toe te passen. Het bedrijf gaat op agressieve wijze achter haar doelstellingen aan zonder dezelfde fouten te maken als haar concurrenten. De knappe koppen op de Engineering Hub in Amsterdam werken aan het veranderen van de wijze waarop steden in beweging zijn. Het Growth-team ontwikkelt zich snel als gevolg van het feit dat deze hypergroeiende startup constant nieuwe uitdagingen aangaat.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.