Corporate Venturing Manager

  • Business Development
  • Consulting Exit
  • Amsterdam, Antwerpen, Brussel of Parijs
  • Gepubliceerd op: 11 oktober 2018
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

De opkomst van e-commerce heeft het traditionele winkellandschap drastisch verstoord. Wereldhave, een internationale beheerder van commercieel vastgoed, wil het offline winkelen opnieuw uitvinden. Daarom wordt er een Corporate Venturing Manager aangetrokken.

OVER WERELDHAVE

Als beursgenoteerd bedrijf dat internationaal winkelcentra beheert, heeft Wereldhave te maken met drie groepen stakeholders. Dit zijn de investeerders en aandeelhouders; de bedrijven die winkelruimte exploiteren; en de consumenten die de winkelcentra bezoeken. Dat maakt deze business complex en creëert tegelijk mogelijkheden.

De glansrijke, duurzame toekomst van het offline winkelen begint met het vormgeven van een nieuwe customer journey-strategie. Maatschappelijke trends, zoals vergrijzing, het streven naar duurzaamheid en culturele ontwikkelingen zijn daarbij belangrijk.

“De consument moet niet alleen worden bediend als klant, maar ook als buurtbewoner, recreant en levensgenieter.” – Dirk J. Anbeek, CEO Wereldhave

VACATURE: CORPORATE VENTURING MANAGER

De Corporate Venturing Manager speelt een centrale rol in de nieuwe customer journey-strategie. Hij/zij ontwikkelt en implementeert revolutionaire proposities voor internationale winkelcentra. Daarmee is zijn of haar werk cruciaal voor het succes van Wereldhave als bedrijf.

De Corporate Venturing Manager bedenkt, ontwikkelt en implementeert activiteiten die de traditionele customer journey omvormen tot een geheel nieuwe ervaring. De impact op Wereldhave, winkeliers en buurtbewoners is enorm bij deze functie – evenals de vrijheid bij het invullen van de rol, en de learning curve die de kandidaat kan verwachten.

Een creatieve ex-strategieconsultant of een slimme professional met corporate achtergrond kan in deze functie uitgroeien tot ervaren venturing specialist en sector-expert.

Kandidaatsprofiel

ERVARING
  • Projectleider niveau in strategy consulting;
  • Of Program Manager voor transformatieprojecten binnen een corporate.
PERSOONLIJKHEID
  • Analytisch en strategisch
  • Ondernemend en creatief
  • Leergierig
  • Autonoom denker en doener

Wereldhave werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Auke Bijnsdorp via auke@topofminds.com.

Contact

Corporate Venturing Manager Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel
Volgende vacature
StrategieconsultantNewcraft

Aanmelden nieuwsbrief