Wereldhave

Wereldhave

De opkomst van e-commerce en de versnippering van het offline winkelaanbod hebben het traditionele winkellandschap drastisch verstoord. Commercieel vastgoedbeheerder Wereldhave heeft als missie deze uitdagingen om te zetten in een nieuwe, glansrijke en duurzame toekomst voor het offline winkelen. Tegelijkertijd hebben consumenten een steeds grotere behoefte om ontzorgd te worden en elkaar buiten de deur te ontmoeten.

Als beursgenoteerd bedrijf dat internationaal locaties voor offline winkels beheert, heeft Wereldhave te maken met drie groepen stakeholders. Dit zijn de investeerders en aandeelhouders; de bedrijven die winkelruimte exploiteren; en de consumenten die de winkelcentra bezoeken. De relaties tussen Wereldhave en haar klanten zijn zowel B2B als B2C. Dat maakt deze business complex en creëert tegelijk mogelijkheden.

De grote uitdaging binnen deze markt is relevant te blijven voor consumenten. De concurrentie is immers extreem, door e-commerce én door de opkomst van nieuwe offline mogelijkheden (supermarkten op stations, winkels in kantoorgebouwen). Wereldhave wil het offline winkelen opnieuw uitvinden. Daarbij zet Wereldhave volledig in op de behoeften van de consument en de (lokale) maatschappij. De bezoeker moet niet alleen worden bediend in de hoedanigheid van klant, maar ook als buurtbewoner, recreant, levensgenieter. 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.