Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Industry Practice Consultant

Industry Practice Consultant

 • HR
 • Consulting
 • Rotterdam
 • Gepubliceerd op: 06 oktober 2022
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 2763 views

Kandidaatprofiel*

 • WO-niveau
 • Vanaf 4 jaar ervaring
 • In recruitment of executive search
 • Sparringpartner voor klanten
 • Ondernemend
 • Digital-native

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Top of Minds levert topkandidaten aan grote corporates, veelbelovende scale-ups en alles daartussenin. Digital is de rode draad in onze zeer uitgebreide portfolio. Omdat dit bij steeds meer industriële bedrijven hoger dan ooit op de strategische agenda staat, is er een vacature voor een consultant die gespecialiseerd is in deze sector. 

Over Top of Minds

Top of Minds is een in 2008 opgericht internationaal executivesearchbureau met locaties in Amsterdam, Rotterdam, Frankfurt en Madrid. We onderscheiden ons door inhoudelijke diepgang, sterke relaties en het slim inzetten van digitale technologie, storytelling en contentmarketing.

“Als headhunter voor de bovenlaag van de arbeidsmarkt zijn we erop gericht om niet alleen vooruitstrevend te zijn, maar dat ook te blijven.” – Auke Bijnsdorp, Founder & Managing Director Top of Minds Executive Search

Dankzij ons disruptieve businessmodel groeien we hard, ongeacht de marktomstandigheden. We zijn inmiddels met ruim dertig consultants en een uitgebreid team van support staff. Ook inhoudelijk zijn we uitgewaaierd naar een breed palet aan sectoren, functiegebieden en salarisniveaus. Om deze uitbreiding voort te zetten, is er bij het nieuwe kantoor in het stadshart van Rotterdam een vacature voor een consultant met een B2B-achtergrond.

Vacature: Industry Practice Consultant

Dit is een kans voor een ondernemende consultant om grote impact te maken, zowel binnen de eigen organisatie als bij grote industriële bedrijven.

Bouwen aan een veelbelovende scale-up

Het Top of Minds-filiaal in Rotterdam kan het beste worden omschreven als een venture die met een bewezen succesformule een nieuwe markt betreedt. De Industry Practice Consultant maakt vanaf het eerste uur onderdeel uit van dit avontuur en kan een eigen stempel drukken op de organisatie-ontwikkeling. De Consultant zal nauw samenwerken met de Managing Director om het team op te schalen, het merk in een nieuwe sector neer te zetten en de markt te veroveren.

“Het samen opzetten van een Industry-vertical is een mooie uitdaging voor een ondernemende consultant.” – Stephanie Stuit, Managing Director van Top of Minds Rotterdam

Sparringpartner voor werkgevers
Gezien de locatie in het industriële hart van Nederland, zal het filiaal in Rotterdam het go-to-kantoor worden voor onder meer de maakindustrie, logistiek en techniek. Deze bedrijven bevinden zich veelal aan het begin van, of middenin grootschalige transformaties op het gebied van verduurzaming en digitalisering. Dat vraagt om andere kennis, kunde en vaak om ander leiderschap. De Consultant is een inhoudelijk sparringpartner voor werkgevers en helpt hen met het doorgronden van de uitdagingen van de business, het vormgeven van de rol en het vinden van de juiste kandidaten.

De hands-on Consultant krijgt de kans om opdrachten van a tot z op zich te nemen. De verantwoordelijkheden lopen uiteen van pitchen voor nieuwe opdrachten, inhoudelijke intakes met klanten, het briefen van het marketingteam en aansturen van researchers tot het voeren van diepgravende gesprekken met kandidaten, inhoudelijke begeleiding, relatiemanagement en nazorg.

Resultaatgericht

Enerzijds is de Consultant hands-on betrokken bij het opbouwen van een nieuwe venture met een bewezen succesformule. Anderzijds helpt deze adviseur ambitieuze industriële bedrijven door inhoudelijk mee te denken over complexe wervingsvraagstukken en de juiste mensen voor te stellen. Kortom, dit is een uitdagende rol voor een ondernemende professional met een achtergrond binnen executive search.

 

Interesse?

Neem contact op met Stephanie Stuit via stephanie.stuit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Stephanie Stuit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Industry Practice Consultant

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.