Business Technology Consultant

Business Technology Consultant

 • Analytics
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 06 maart 2020
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 522 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen (IT-)consultancy
 • Kennis van of interesse in OutSystems
 • Communicatief en sociaal sterk
 • Uitstekende beheersing van het Engels, Nederlands is een pre

Quatronic biedt the best of both worlds. De tech- en businessconsultancy-in-één helpt klanten om efficiënter te werken. De gouden aanpak hiervoor luidt: strategisch advies geven en op-maat-gemaakte low-code-applicaties bouwen. Met een snellere time-to-market, dito schaalbaarheid en hogere kwaliteit tot gevolg. De ervaren Business Technology Consultant geeft tijdens deze projecten niet alleen advies, maar zit ook zelf aan’ de knoppen.

Over Quatronic

Dat technologie een elementair onderdeel van onze huidige economie is, weet Quatronic maar al te goed. In 2018 gooien vier ervaren Business Technology Consultants het roer volledig om. Met allen de ambitie om voor zichzelf te beginnen, storten ze zich op de tech-kant van de adviesbusiness. Het idee: met behulp van innovatieve digitale transformaties bedrijven effectiever en efficiënter laten werken.

Quatronics digitale paradepaardjes openbaren zich in de vorm van op-maat-gemaakte businessapplicaties voor web en mobiel. Binnen dit proces is snelheid de sleutel. Voor het versnellen van de applicatieontwikkeling werkt Quatronic daarom met OutSystems, het low-code-platform waarvan het bedrijf sinds 2018 gecertificeerd partner is. En voor ieder project geldt het speciaal ontwikkelde ‘Quatronic-framework’ als blauwdruk.

Discover, develop, drive
Om succesvolle digitale transformaties te garanderen, start Quatronic met een Discover-fase. Hierin onderzoekt de startup via sparringsessies en Design-sprints de daadwerkelijke behoefte van de klant. Is deze concreet, dan treedt de Develop-fase in werking. In OutSystems bouwt Quatronic binnen een mum van tijd een MVP en voegt gaandeweg meer features toe. Zodra het eindproduct staat, is het tijd voor de Drive-fase. Quatronic zorgt voor het onderhoud, zodat de klant zich enkel hoeft te focussen op het runnen van de zaken.

“We zijn geïnspireerd door de principes van Jidoka en Just-in-Time in de auto-industrie. Deze principes kunnen een gamechanger zijn als je ze toepast in software-ontwikkeling. Door waar mogelijk te standaardiseren is er meer tijd voor het ontwikkelen van features die extra waarde bieden, terwijl de kwaliteit hoog blijft.” – Wouter van der Meij, co-founder, emerce.nl, april 2019

2020: verdubbeling van het team
De werkwijze van Quatronic slaat aan, want de volledig zelfstandig gefinancierde startup is in twee jaar tijd organisch gegroeid naar tien man. Om binnen korte tijd de gewenste trusted advisor op IT-gebied te worden, wil Quatronic in 2020 een verdubbeling van het huidige team zien. Een daarvan is een ervaren Business Technology Consultant.

Vacature: Business Technology Consultant

Quatronic doet dingen anders. Het is dus niet heel vreemd dat dit ook geldt voor de Business Technology Consultant. Naast klanten strategisch adviseren over complexe businessprocessen, ontwikkelt zij/hij namelijk zélf de enterprisewaardige applicaties. Deze werkwijze voorkomt langdradige bureaucratische processen en zorgt ervoor dat deze alles-in-een-Consultant snel resultaat van haar/zijn werk ziet.

“Van de eerste ontdekkingsfase en de designsessie tot het bouwen van de software en de implementatie ervan, bij Quatronic ben je voor ieder project van a tot z verantwoordelijk. Uiteraard op basis van ervaring. Je hebt hier de volledige vrijheid en drukt daarnaast je eigen stempel op het bedrijf.” – Richard van Osnabrugge, co-founder Quatronic

Onboarding tot OutSystems-specialist
Een kei in bedrijfsanalyse, projectmanagement én OutSystems? Deze Business Technology Consultant is zeer welkom. Maar ook als een kandidaat geen technische ervaring of de juiste papieren heeft, is er geen man overboord.  Quatronic biedt iedere nieuwe medewerker namelijk een intensief en individueel onboardingtraject van een maand aan. Tijdens deze periode leert zij/hij onder andere de basis van het modelleren, het werken met OutSystems, alle ins & outs van de Scrum-methodiek en natuurlijk de Quatronic-way-of-working.

20 procent-regel met recht op bedrijfsaandelen
Vier dagen in de week helpt de Business Technology Consultant de klant met het bedenken en uitvoeren van slimme, creatieve IT-oplossingen. Dankzij stevige communicatieve skills kan de ideale kandidaat ook zelfstandig de business uitbouwen en scherpe salesgesprekken voeren. Daarnaast staan zakelijke en persoonlijke ontwikkeling bij de startup hoog op de agenda. Zodoende staat iedere vrijdag in het teken van Quatronic zelf.

Dankzij een zelfstartende houding komt de Business Technology Consultant goed tot zijn/haar recht binnen Quatronics zeer platte organisatiestructuur. Zij/hij bouwt actief mee aan het succes van de dynamische IT-consultancy. Als kers op de taart biedt Quatronic de aankomende Business Technology Consultant daarom een aandeel in het goedlopende bedrijf aan.

Quatronic werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Business Technology Consultant

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.