Business Advisor to the CEO

Business Advisor to the CEO

  • Consulting Exit
  • Amsterdam
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 2221 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Wavin werkgeverspagina voor andere vacatures

De Business Advisor is de rechterhand van de CEO en Business President van Wavin. Hij/zij overziet grote, internationale projecten en ondersteunt de M&A-agenda. Een ideale positie voor een oud-consultant om de organisatie goed te leren kennen en veel exposure naar senior management te hebben. Bij succes hoort een uitdagende vervolgstap, bijvoorbeeld een leidinggevende positie, zeker tot de mogelijkheden. 

Over Wavin

Wavin loopt al jarenlang voorop met technisch hoogstaande, innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Vanuit haar hoofdkantoor in Amsterdam is het bedrijf actief in meer dan 37 landen, met name in Europa, Latijns-Amerika en Azië. De laatste jaren timmert Wavin ook in Canada en de Verenigde Staten hard aan de weg.

Als geen ander begrijpt Wavin dat haar wereldwijde footprint ook de verantwoordelijkheid met zich meebrengt om de grote uitdagingen van onze tijd het hoofd te bieden. Het bedrijf zet haar technologie in om onze steden leefbaar te houden. Zo zorgt Wavin onder andere voor drinkwater en sanitaire voorzieningen, en beschermt het bedrijf mensen tegen kou, hitte en overstromingen. Wavin bouwt aan veilige, duurzame en klimaatbestendige leefomgevingen waar we nog jaren mee vooruit kunnen.

Wavin is onderdeel van het Mexicaanse Orbia, een gemeenschap van bedrijven met ruim 22.000 medewerkers en actief over de hele wereld. Orbia en Wavin vinden elkaar in hun missie om de wereld te verbeteren. Samen jagen ze hun maatschappelijke doelen vol energie na. Een betere wereld krijgt bij hen ruimschoots prioriteit over kwartaalcijfers en aandelenkoersen.

Vacature: Business Advisor to the CEO

De Business Advisor is de rechterhand van Wavins CEO en Business President Maarten Roef. Het is een veelzijdige rol, waarin hij/zij grote projecten overziet, meewerkt op M&A-trajecten en Maarten ondersteunt in zijn besluitvorming. De Business Advisor heeft veel exposure naar het senior management. Daarmee krijgt hij/zij volop mogelijkheden om zich te laten zien en te ontwikkelen richting een vervolgstap binnen de organisatie.

“De Business Advisor leert Wavin door en door kennen en heeft enorme exposure. Mijn vorige Business Advisor gaat nu een wereldwijde en snelgroeiende business leiden. Dat laat zien wat voor mooie kansen deze functie biedt.” – Maarten Roef, CEO en Business President

Als rechterhand van de CEO, maakt de Business Advisor lastige problemen inzichtelijk. Met to-the-point presentaties brengt hij/zij structuur aan en zorgt dat Maarten snel de juiste beslissingen kan nemen. De Business Advisor maakt daarbij uitgebreid gebruik van data – die hij/zij zelf ophaalt – en voert analyses uit.

Ook overziet de Business Advisor grote projecten, wereldwijd en regionaal. Daarbij heeft hij/zij zowel een projectmanagementrol als een meer strategische en inhoudelijke. Vaak gaat het om projecten waar senior stakeholders uit verschillende delen van de business bij betrokken zijn, zoals Manufacturing, Supply Chain, Sales en Marketing. Voorbeelden van grote projecten zijn bijvoorbeeld strategische positioneringen of uitbreidingen naar nieuwe landen en regio’s. Het zal voorkomen dat de Business Advisor voor deze projecten de wereld rondreist om met lokale teams onderwerpen uit te diepen.

De derde verantwoordelijkheid van de Business Advisor is het ondersteunen van Wavins M&A-agenda. Hij/zij scant overnamekandidaten, analyseert nieuwe markten en werkt potentiële deals uit. Strategisch vermogen en een goed begrip van financiën zijn hierbij onmisbaar. Bij grote acquisities werkt de Business Advisor nauw samen met de VP New Business Development & M&A.

 

Interesse?

Wavin werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met
Imke Peters via imke.peters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Business Advisor to the CEO Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.