Associate Financial Performance

Associate Financial Performance

 • Finance
 • Health
 • Amsterdam
 • Vanaf 1 jaar werkervaring
 • 2442 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de LOGEX werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel

 • 1+ jaar werkervaring in (strategy) consulting, technology of corporate finance
 • Ervaring of affiniteit met zorgsector
 • Affiniteit met finance
 • Analytisch sterk
 • Klantgerichte mindset
 • Communicatief sterk

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

LOGEX Group wil met behulp van big data de kwaliteit, transparantie en efficiëntie van de gezondheidszorg verbeteren. De organisatie groeit zowel nationaal als internationaal in razend tempo. Om de groei in goede banen te leiden breidt het Financial Control-team uit met meerdere Associates.

Over LOGEX

LOGEX Group is marktleider op het gebied van healthcare analytics. Met behulp van big data en geavanceerde software biedt de organisatie zorgaanbieders (ziekenhuizen, artsen en verzekeraars) een breed scala aan technologische oplossingen die inzicht geven in zowel patiënt-uitkomsten als kosten van de zorg. LOGEX ontwikkelt producten en diensten waarmee ziekenhuizen, medisch specialisten en wetenschappelijke organisaties zich doelgerichter en efficiënter kunnen organiseren, en levert daarmee een vitale bijdrage aan verbetering van de zorg.

Bij de in 2008 opgerichte organisatie werken inmiddels zo’n 330 consultants, developers, analisten en andere specialisten in vestigingen in Nederland, Tsjechië, Zweden, Finland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en het Midden Oosten. LOGEX geldt wereldwijd als de eerste one-stop-shop voor Value Based Healthcare en als organisatie echt impact heeft op de zorgsector. Zo is LOGEX momenteel betrokken bij een groot landelijk project dat de kosten van Covid-19 pandemie in kaart probeert te brengen. De big data van LOGEX bieden daarbij een schat aan relevante inzichten. Terwijl de achtergrond van de medewerkers van LOGEX uiteenloopt van technische, medische en kwalitatieve achtergronden, vinden zij elkaar in een gedeelde passie voor de zorg en de intrinsieke drive om de sector te verbeteren.

Vacature: Associate Financial Performance

Vooral het laatste jaar is LOGEX in een stroomversnelling terechtgekomen. Daardoor is het Financial Control-team enorm snel gegroeid. Het team dat zich richt op de financiële gezondheid van ziekenhuizen en zorginstellingen verdubbelde in een jaar tijd: van 12 naar 30 analisten en (senior) associates.

De Associate maakt onderdeel uit van dit snelgroeiende team. Dit team duikt diep in de data en zit aan tafel met de control afdelingen van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen, waarvoor de Associate het eerste aanspreekpunt is. Klanten tekenen doorgaans meerjarige contracten met LOGEX, waarbij ‘samenwerking’ een kernwaarde is. De Associate is naast het eerste aanspreekpunt, een proactieve sparringpartner die echt samen met de klant naar een concreet doel toewerkt. Rapporteren gebeurt aan Roderick Peters, Principal Financial Control.

Internationale dimensie
De groei van LOGEX beperkt zich niet tot Nederland; onlangs opende het een kantoor in Londen. Hierna zin de Nordics aan de beurt. Ook bij de internationale expansie speelt de Associate een prominente rol: zij/hij is mede verantwoordelijk voor het opleiden van de analisten die deze internationale kantoren gaan bemannen. De Associate reist met enige regelmaat naar deze vestigingen toe.

De ideale kandidaat heeft een achtergrond in (strategy) consulting of corporate finance, idealiter met een directe link naar de zorg of geneeskunde. Een analytisch brein is een must, evenals een uitgesproken klantgerichte mindset en bijbehorende communicatieve skills. De Associate wordt elke dag gedreven door de ambitie om impact te maken op een sector die zelden zo relevant was als nu.

 

Interesse? 

LOGEX werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via 
vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.