Associate Financial Performance

Associate Financial Performance

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 17 september 2020
 • Vanaf 1 jaar werkervaring
 • 792 views

Voor wie?

 • 1+ jaar werkervaring in (strategy) consulting, technology of corporate finance
 • Ervaring of affiniteit met zorgsector
 • Affiniteit met finance
 • Analytisch sterk
 • Klantgerichte mindset
 • Communicatief sterk

LOGEX Group wil met behulp van big data de kwaliteit, transparantie en efficiëntie van de gezondheidszorg verbeteren. De organisatie groeit zowel nationaal als internationaal in razend tempo. Om de groei in goede banen te leiden breidt het Financial Performance-team uit met meerdere Associates. 

Over LOGEX


LOGEX Group is marktleider op het gebied van healthcare analytics. Met behulp van big data en geavanceerde software biedt de organisatie zorgaanbieders (ziekenhuizen, artsen en verzekeraars) een breed scala aan technologische oplossingen die inzicht geven in zowel patiënt-uitkomsten als kosten van de zorg. LOGEX ontwikkelt producten en diensten waarmee ziekenhuizen, medisch specialisten en wetenschappelijke organisaties zich doelgerichter en efficiënter kunnen organiseren, en levert daarmee een vitale bijdrage aan verbetering van de zorg.

Bij de in 2008 opgerichte organisatie werken inmiddels zo’n 330 consultants, developers, analisten en andere specialisten in vestigingen in Nederland, Tsjechië, Zweden, Finland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en het Midden Oosten. LOGEX geldt wereldwijd als de eerste one-stop-shop voor Value Based Healthcare en als organisatie echt impact heeft op de zorgsector. Zo is LOGEX momenteel betrokken bij een groot landelijk project dat de kosten van Covid-19 pandemie in kaart probeert te brengen. De big data van LOGEX bieden daarbij een schat aan relevante inzichten. Terwijl de achtergrond van de medewerkers van LOGEX uiteenloopt van technische, medische en kwalitatieve achtergronden, vinden zij elkaar in een gedeelde passie voor de zorg en de intrinsieke drive om de sector te verbeteren.

Vacature: Associate Financial Performance

Vooral het laatste jaar is LOGEX in een stroomversnelling terechtgekomen. Daardoor is het Financial Performance-team enorm snel gegroeid. Het team dat zich richt op de financiële gezondheid van ziekenhuizen en zorginstellingen verdubbelde in een jaar tijd: van 12 naar 30 analisten en (senior) associates.

De Associate maakt onderdeel uit van dit snelgroeiende team. Dit team duikt diep in de data en zit aan tafel met de controlafdelingen van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen, waarvoor de Associate het eerste aanspreekpunt is. Klanten tekenen doorgaans meerjarige contracten met LOGEX, waarbij ‘samenwerking’ een kernwaarde is. De Associate is naast het eerste aanspreekpunt, een proactieve sparringpartner die echt samen met de klant naar een concreet doel toewerkt. Rapporteren gebeurt aan Roderick Peters, Principal Financial Performance.

Internationale dimensie
De groei van LOGEX beperkt zich niet tot Nederland; onlangs opende het een kantoor in Londen. Hierna zijn de Nordics aan de beurt. Ook bij de internationale expansie speelt de Associate een prominente rol: zij/hij is medeverantwoordelijk voor het opleiden van de analisten die deze internationale kantoren gaan bemannen. De Associate reist met enige regelmaat naar deze vestigingen toe.

De ideale kandidaat heeft een achtergrond in (strategy) consulting of corporate finance, idealiter met een directe link naar de zorg of geneeskunde. Een analytisch brein is een must, evenals een uitgesproken klantgerichte mindset en bijbehorende communicatieve skills. De Associate wordt elke dag gedreven door de ambitie om impact te maken op een sector die zelden zo relevant was als nu.

LOGEX werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met 
Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com.

 

Contact

Vivian den Dekker Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Associate Financial Performance

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Associate Financial Performance

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Associate Financial Performance

Vraag over deze vacature? Vraag het Vivian den Dekker

Head of Business DevelopmentReaktor
Volgende vacature
Head of Buying Electronics & Toysbol.com

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.