LOGEX

LOGEX

De missie van LOGEX

De gezondheidszorg in Nederland, maar ook internationaal, is sterk in beweging. Privatisering en marktwerking spelen daarbij een belangrijke rol. Een grote uitdaging is zorg toegankelijk, betrouwbaar en betaalbaar houden. LOGEX gelooft dat markten die sterk in beweging zijn grote kansen bieden. Het is hun missie om de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg te verbeteren door slimmer gebruik te maken van beschikbare big data en technologie. Daarom ontwikkelen ze producten en diensten waardoor ziekenhuizen, medisch specialisten en wetenschappelijke organisaties zich doelmatiger en efficiënter kunnen organiseren.

Healthcare analytics

LOGEX levert Quantitative Consulting aan ziekenhuizen en medisch specialisten. Zij heeft directe toegang tot alle financiële en operationele data van meer dan 90% van de ziekenhuizen. De experts van LOGEX vertalen deze datafeed op innovatieve wijze naar heldere, concrete inzichten. De geavanceerde software van LOGEX biedt ziekenhuizen een intelligente omgeving om bijvoorbeeld snel en gedetailleerd begrotingen, forecasts en prijsstrategieën te maken. De analytische modellen leveren medici en financiële professionals binnen zorginstellingen – tot aan boardlevel – cruciale inzichten om in te spelen op de dynamische marktontwikkelingen.

Het team van LOGEX

Al tijdens hun studies aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam startten Rudolph HaardtKoen Luijckx en Martijn van Wagensveld met het uitvoeren van financiële analyses voor ziekenhuizen. Dat bleek een gat in de markt. In 2008 richtten ze samen LOGEX op. LOGEX groeit hard, mede doordat ze recent een samenwerking zijn aangegaan met Value2Health en door de fusie met Ivbar en Prodacapo. De LOGEX groep is nu actief in Nederland, Finland, Zweden, Noorwegen, UK, Frankrijk en het Midden-Oosten. Het team is internationaal, jong en ambitieus. Achtergronden variëren van econometrie en (financiële) economie tot aan werktuigbouwkunde, wiskunde en geneeskunde. De onderneming is haar start-up fase ontgroeid en wil, met name door verstrekkende automatisering en internationalisering, de inzet van haar systemen en modellen verder uitbreiden. Daar zijn extra mensen voor nodig.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.