Assistant to the CEO

Assistant to the CEO

  • Consulting Exit
  • Oosterhout
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 1945 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Smurfit Kappa werkgeverspagina voor andere vacatures

Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant van supply chain tot de winkelvloer. De Assistant to the CEO Corrugated Benelux is intensief betrokken bij het vormgeven en drijven van de strategische agenda en zorgt zo voor continue optimalisatie van de dagelijkse operatie. 

Over Smurfit Kappa

In 350 fabrieken, verdeeld over 33 landen en drie continenten, produceert Smurfit Kappa jaarlijks een kleine tien miljard vierkante meter golfkarton. Daarmee is de multinational wereldwijd een van de grootste toonaangevende spelers in de verpakkingsindustrie. De organisatie nam zijn huidige vorm in 2005 aan, na een fusie tussen de Britse Jefferson Smurfit Group met het Nederlandse verpakkingsbedrijf Kappa Holding. Samen hebben de twee ruim tachtig jaar ervaring in de sector en weten als geen ander hoe je producten op én van een schap krijgt. Door sterk in te zetten op continue innovatie en duurzaamheid heeft de organisatie altijd haar relevantie en sterke marktpositie weten te behouden.

Meer dan verpakkingen
Smurfit Kappa weet exact wat de behoeftes en uitdagingen van klanten zijn. Vanuit een diepgaande markt- en productexpertise ontwikkelt de organisatie op maat gemaakte antwoorden op complexe vraagstukken van ondernemers. Zo adviseert het bedrijf in de optimalisatie van schapverpakking om verkoopcijfers en merkbekendheid te stimuleren. Daarnaast begeleidt Smurfit Kappa klanten bij het inrichten van de meest efficiënte – en dus kostenbesparende – supply chain. Daarbij richt de organisatie zich ook op de snelgroeiende e-commerce-branche en maakt het actief gebruik van intelligente tools en beschikbare data van duizenden supply chains in het klantenbestand.

Beter Planet Packaging
Naast de continue innovatie op productniveau, speelt ook duurzaamheid binnen Smurfit Kappa een grote rol binnen. In alle aspecten van de operatie streeft de organisatie naar duurzame processen en producten. Zo worden producten geproduceerd met grondstoffen van duurzame herkomst en bestaan voor minimaal 84 procent uit gerecyclede vezels. Daarnaast zorgt Smurfit Kappa via efficiëntere verpakkingen, met minimale lucht en opvulmaterialen, voor minder CO2-uitstoot in de supply chain van haar duizenden klanten.

Vacature: Assistant to the CEO Corrugated Benelux

Als rechterhand van CEO Corrugated Benelux Erik Bunge is de Assistant to the CEO intensief betrokken bij de gehele operationele scope van Smurfit Kappa. Zij/hij ondersteunt het management van de Benelux en verschillende regio’s in het organiseren, voorbereiden en deelnemen aan managementmeetings.

De Assistant to the CEO haalt proactief relevante informatie uit de organisatie op, en vertaalt deze helder door aan het management op zowel Benelux- als Europees niveau. Op basis van onderzoek en data-analyses werkt zij/hij voorstellen en scenario’s uit, en voorziet het MT van antwoorden op diverse inhoudelijk vraagstukken. Binnen de projecten stuurt de Assistant to the CEO sterk op realisatie van deliverables binnen gestelde budgetten en tijdslijnen en koppelt voortgang en resultaten helder terug naar het MT.

Bij afwezigheid van Erik Bunge neemt de Assistant to the CEO deel aan vergaderingen, en zorgt voor adequate terugkoppeling én opvolging van besproken onderwerpen en actiepunten. Daarnaast is zij/hij inhoudelijk betrokken bij verschillende dossiers en stapt waar nodig op locatie de operatie in om data te verzamelen of ad hoc problemen op te lossen.

Strategische en inhoudelijke projectmanager
Naast operationele ondersteuning, speelt de Assistant to the CEO een belangrijke rol in het vormgeven en drijven van de strategische projectagenda binnen Smurfit Kappa Benelux. Daarbij heeft zij/hij zowel een projectmanagementrol, evenals een meer strategische en inhoudelijke. De Assistant to the CEO is nauw betrokken bij het vormgeven en uitrollen van de strategische agenda en zorgt voor efficiënte processen binnen het MT en de operatie.

Een proactieve houding is in deze rol onmisbaar, evenals een strategische mindset en een resultaatgerichte, daadkrachtige aanpak. Aangezien de Assistant to the CEO actief schakelt met verschillende stakeholders op zowel Benelux-, Europees en Global-niveau, kunnen uitstekende stakeholdermanagementskills en goede beheersing van de Engelse taal niet ontbreken.

De rol is een hele veelzijdige, waarin de Assistant to the CEO grote projecten coördineert. De rol komt met veel exposure naar het senior management, waardoor de Assistant to the CEO volop mogelijkheden krijgt zichzelf binnen de organisatie te laten zien, en zich te ontwikkelen richting een mooie vervolgstap in de organisatie.

 

Interesse?

Smurfit Kappa werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Imke Peters via imke.peters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met Smurfit Kappa. 

Contact

Assistant to the CEO Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.