Smurfit Kappa

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa: open the future

In 350 fabrieken, verdeeld over 33 landen en drie continenten, produceert Smurfit Kappa jaarlijks een kleine tien miljard vierkante meter golfkarton. Daarmee is de multinational wereldwijd een van de grootste toonaangevende spelers in de verpakkingsindustrie. De organisatie nam zijn huidige vorm in 2005 aan, na een fusie tussen de Britse Jefferson Smurfit Group met het Nederlandse verpakkingsbedrijf Kappa Holding. Samen hebben de twee ruim tachtig jaar ervaring in de sector en weten als geen ander hoe je producten op én van een schap krijgt. Door sterk in te zetten op continue innovatie en duurzaamheid heeft de organisatie altijd haar relevantie en sterke marktpositie weten te behouden.

Meer dan verpakkingen

Smurfit Kappa weet exact wat de behoeftes en uitdagingen van klanten zijn. Vanuit een diepgaande markt- en productexpertise ontwikkelt de organisatie maatwerk antwoorden op complexe vraagstukken van ondernemers. Zo adviseert het bedrijf in de optimalisatie van schapverpakking om zo verkoopcijfers en merkbekendheid te stimuleren. Daarnaast adviseert Smurfit Kappa klanten bij het inrichten van de meest efficiënte – en dus kostenbesparende – supply chain. Daarbij richt de organisatie zich ook op de snelgroeiende e-commerce branche en maakt actief gebruik van intelligente tools en beschikbare data van duizenden supply chains in het klantenbestand.

Beter Planet Packaging

Naast de continue innovatie op productniveau speelt duurzaamheid ook een grote rol binnen Smurfit Kappa. In alle aspecten van de operatie streeft de organisatie naar duurzame processen en producten. Zo worden producten geproduceerd met grondstoffen van duurzame herkomst en bestaan voor minimaal 84 procent uit gerecycleerde vezels. Daarnaast zorgt Smurfit Kappa via efficiëntere verpakkingen, met minimale lucht en opvulmaterialen, voor minder CO2 uitstoot in de supply chain van haar duizenden klanten.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.