Tech Career Agent

Carrière begeleiding voor IT’ers

Top of Minds is gespecialiseerd in groei. JOUW groei, om precies te zijn. We begeleiden de top van de IT professionals in Nederland in hun carrière. Een stap vooruit kan er op veel verschillende manieren uitzien: meer verantwoordelijkheid, meer geld, een betere tech stack, minder reistijd, meer flexibiliteit of gewoon leukere collega’s. In een persoonlijke kennismaking brengen we jouw wensen en ambities in kaart en zetten daar geheel vrijblijvend mogelijkheden naast.

Jouw achtergrond

Top of Minds is het Executive Search bureau van de Nieuwe Wereld. Tech Recruitment speelt daarbij een hoofdrol. We bemiddelen IT-Professionals in de salaris-range 60.000 – 300.000 euro. Door dit brede werkveld hebben we veel ervaring met het realiseren van professionele groei. Je kunt bij ons terecht voor zowel functies in vaste dienst als freelance. Je kunt je bij ons inschrijven als je tenminste 3 jaar werkervaring hebt in een van onderstaande functies:

  • Front-end/back-end/full-stack Developer
  • UI/UX Designer
  • Data Scientist
  • Product Manager
  • Functional Analyst
  • Technology Lead

Jouw Tech Career Agent

Top of Minds bemiddelt de kwalitatieve top van de arbeidsmarkt. Daarom hebben wij toegang tot de mooiste rollen bij de coolste bedrijven, groot en klein. Onze specialiteit zijn e-commerce scale-ups die gefund worden door een professionele investeerder. Dat betekent veel middelen om te investeren in technologie, veel energie in het team en tegelijkertijd professionaliteit en continuïteit in het management.

De ondersteuning door een Tech Career Agent is kosteloos en toch objectief. Je zult merken dat we bouwen aan een lange termijn relatie met een professionele invulling en een persoonlijke aanpak. Maak via onderstaande kalender een afspraak voor een 20-minuten gesprek via Skype met onze Tech Lead Recruiter Hayke Tjemmes. E-mailen kan natuurlijk ook via hayke@topofminds.com. Of bekijk ons overzicht van onze openstaande IT vacatures om eerst een beeld te krijgen van onze opdrachtgevers.

Maak een afspraak