Solvari

Solvari

Ruim tien jaar geleden start het succesverhaal van Solvari. ‘Zonne-energie in combinatie met leadgeneratie’ luidt het idee van Dennis van den Bos (founder) en zijn toenmalige compagnon. De start van het internetplatform dat consumenten aan de juiste vakmannen koppelt is een feit. Vanuit Nederland acquireren de twee zich een weg naar België met een duidelijke boodschap: wij brengen je in contact met potentiële klanten. Het blijkt de groeimotor van Solvari te zijn.

Van zonne-paneleninstallaties tot een volledige verduurzaming van de woning, dankzij jaren van herontwikkeling bedient Solvari met zijn serviceplatform momenteel twee typen klanten. Ten eerste de consument die offertes opvraagt voor grote bouwprojecten en daarnaast de vakman die werk zoekt. De kracht van Solvari is dat het in dienst van de vakman werkt. Het acteert vanuit de vraag, niet andersom.

Inmiddels werkt Dennis van den Bos samen met Commercieel Directeur Coen Verver, die zijn loopbaan bij Solvari  in 2015 startte als Marketing Coördinator Benelux. De ambitie van Solvari is om naast vakmannen ook producenten aan zich te binden. Het leadplatform voor vakmannen wordt een marktplaats met totaalproducten.

Om snelle groei te realiseren, is Vortex Capital Partners sinds 2018 mede-aandeelhouder. Dit investeringsfonds is gericht op snelgroeiende MKB-ondernemingen en ondersteunt het bedrijf onder andere door kennisdeling op het gebied van IT en business. De komende jaren rollen ze gezamenlijk de duurzame groeistrategie verder uit met als einddoel: marktleider van de Benelux worden.

“Onze ambitie is om in de komende vijf jaar de omzet een keer of 3-4 over de kop te zien. Afgelopen jaar zijn we van 30 naar 50 man personeel gegaan en willen dit tot maximaal het dubbele aan personen laten groeien. In dit proces is de Head of Sales and Business Development een essentiële schakel. Hij/zij richt zich op automatisering en brengt focus in de klantgroepen aan.” – Dennis van den Bos, Founder van Solvari

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.