SAN Next Merkenbouwer (Award)

SAN Next Merkenbouwer (Award)

  • Amsterdam
  • Gepubliceerd op 9 maart 2020
  • 659
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland werkgeverspagina voor andere vacatures

Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN) organiseert in samenwerking met Top of Minds de verkiezing van Jonge Merkenbouwer van het Jaar 2020. Deze prijs wordt op 28 mei 2020 uitgereikt aan de meest veelbelovende jonge merkenbouwer tot 30 jaar. Nominatie geschiedt door de CMO van adverteerder of Director van bureau. Wil jij een talent voordragen voor deze award?

Over de SAN
De SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland is opgericht in 1988 met als doelstelling de kennis en ervaring van adverteerders in te zetten voor een structurele bijdrage aan het marketingcommunicatie vak.

Adverteerders en bureaus worden in de gelegenheid gesteld hun beste campagnes in te zenden, deze worden vervolgens beoordeeld door een juryteam van marketing- en communicatieprofessionals. De juryleden dienen werkzaam te zijn bij een adverteerder en minimaal vijf jaar werkervaring te hebben in een leidinggevende marketing- en/of communicatiefunctie. De totale jury bestaat uit ruim 220 leden.

De SAN stelt met alle ingezonden campagnes van het voorafgaande kalenderjaar het prestigieuze SAN Jaarboek samen, onderverdeeld in 11 categorieën. Campagnes die worden bekroond ontvangen een Accent.

SAN Accent Next Merkenbouwer
In het kader van het gekozen thema voor het laatste SAN Jaarboek – WERK AAN JE MERK met als subtitel ‘Ode aan de merkenbouwers‘ –  werd het SAN bestuur geïnspireerd om jonge marketeers c.q. merkenbouwers te belonen voor hun inzet want zij zijn immers de toekomst. Daarvoor heeft de SAN samenwerking gezocht met Top of Minds.

Individuele jaarprijs voor jong marcom talent
Al meer dan 30 jaar worden de SAN Accenten gezien als de belangrijkste jaarprijzen voor adverteerders, reclame- en marketingbureaus. Maar elke bekroning is een beloning voor het collectief, de prestaties van het team achter de meest succesvolle campagnes en concepten. Daar komt dit jaar verandering in. Met een SAN Accent voor jong marcom talent, leeftijd tot 30 jaar, is er nu een individuele jaarprijs voor de man of vrouw die volgens de jury (speciaal voor deze prijs samengesteld) de meest aansprekende bijdrage geleverd heeft aan het bouwen van een  onderscheidend merk, de Next Merkenbouwer.

Kosteloze deelname kandidaten. Wie nomineer jij voor 20 maart 2020?
Net als bij de ABC jaarprijzen voor de Adverteerder van het Jaar, het Bureau van het Jaar en de Consistent Accent is inzenden niet nodig. Kandidaten voor deze nieuwe jaarprijs kunnen aangemeld worden door zowel CMO´s van adverteerders, als Account of Strategy Directors van bureaus. Vervolgens stelt de Next Merkenbouwer jury een longlist samen, dan de shortlist en tenslotte wordt tijdens de feestelijke uitreiking van alle SAN Accenten op 28 mei 2020 de naam bekend gemaakt van de eerste winnaar van de eerste individuele SAN Jaarprijs voor jong marcom talent: SAN Accent Next Merkenbouwer.

Criteria SAN Next Merkenbouwer
Kandidaten zijn maximaal 30 jaar oud, hebben maximaal 7 jaar relevante werkervaring op het gebied van marketing en/of marketingcommunicatie en zijn werkzaam bij een adverteerder in Nederland. Verder zijn de onderstaande criteria van belang.

De ontwikkeling van het merk
Werkt de kandidaat aan een onderscheidend merk en/of een merk dat een belangrijke groei heeft doorgemaakt?

De eigen bijdrage
Heeft de kandidaat een aantoonbare bijdrage geleverd aan het bouwen van het merk:

  • met creativiteit en/of innovatie
  • door zorg te dragen voor excellente executie
  • door zich in het proces sterk te maken voor het merk, dan wel zich als merkgeweten op te stellen

De groei van de kandidaat
Maakt de kandidaat een veelbelovende leercurve door? Wordt dit gestaafd door testimonials/referenties van manager en bureau?

Onafhankelijke voorzitter:
 René Repko, Marketing/Retail expert

Vijf juryleden:
Top of Minds, Janko Klaeijsen, Founding Partner
Adverteerder van het Jaar 2018, Arno de Jong, CMO Nederlandse loterij
Consistent Accent 2018, Michiel Dammen, CMO Dienst Publiek en Communicatie
Next VEA Legend, Tim van der Wiel, Founder GoSpooky
SAN bestuur/KPN, Yvette Belt-Beekman, Director Brand & Marketing Communicatie

Een jonge marketeer uit je omgeving nomineren voor de SAN Next Merkenbouwer award? Dat kan per e-mail aan Janko Klaeijsen, Founding Partner Top of Minds.

Contact

Janko Klaeijsen Mail

Neem contact op

Match

SAN Next Merkenbouwer (Award)

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

SAN Next Merkenbouwer (Award)

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

  • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

SAN Next Merkenbouwer (Award)

Vraag over deze vacature? Vraag het Janko Klaeijsen

Volgende vacature
Assistant Brand ManagerYarrah

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.