Saints & Stars Saints & Stars

Saints & Stars

Luxe fitnessboetiek
Saints & Stars is een moderne fitnesshemel, gericht op Gen Z en millennials. Het concept heeft momenteel twee locaties in Amsterdam, waar high intensity-lessen, een open gym en personal training-mogelijkheden worden aangeboden. Of klanten nu kiezen voor Holy Booty, Holy Box of Holy Ride: een supereffectieve work-out met de meest inspirerende trainer en high-energy sfeer is gegarandeerd. Niet zweten is geen optie – en dat zweet, dat spoelen de sporters weg in de luxe douches, waar exclusieve shampoos en zachte handdoeken klaarliggen. 

Vacatures bij Saints & Stars
Alles bij Saints & Stars is tot in de puntjes doordacht en volledig in lijn met de missie van het bedrijf om fitness leuk te maken. Alle banen bij Saints & Stars – van instructeur tot marketingmanager – staan in het teken van deze missie. Want dat is het doel: een fitnessconcept bieden dat plezier brengt en leden verleidt om actief te blijven. De hoge drop rates die de fitnessindustrie kenmerken, gelden niet voor Saints & Stars: de gyms kennen een gemiddelde bezettingsgraad van 85%. 

Groeiambities
In rap tempo heeft Saints & Stars een stabiele positie verworven aan de bovenkant van het Amsterdamse fitnesslandschap. Saints & Stars, opgericht in 2018, staat op het punt lokaal uit te breiden, maar kijkt ook naar uitbreiding in andere (internationale) metropolen. Saints & Stars is niet bang om groots te dromen, en het succes tot nu toe is een indicatie dat het niet bij dromen blijft. 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.