Newcraft

Newcraft

Newcraft

Wie het kantoor van Newcraft in B-Amsterdam binnenloopt voelt de vibe meteen: hier gebeurt ontzettend veel. Grote ambities, creatieve ideeën, een enorme drive om te innoveren en vooral heel veel expertise in digital. Grote vrijheid en verantwoordelijkheid halen hier het beste uit iedereen. Op dit moment werken er 150 mensen, de verwachting is dat dat aantal aan het einde van het jaar is opgelopen tot 180.

Het streven

Diensten lopen uiteen van het ontwikkelen van proposities tot de praktische implementatie van en ondersteuning bij marketing automation, social advertising, e-commerce via online marktplaatsen, content marketing, SEO, UX, personalisatie, conversie-optimalisatie, analytics en data science. En sinds een jaar ook strategieconsulting. Het streven is om in iedere sector ten minste één van de top-drie spelers als vaste klant te hebben. En met klanten als WNF, Pon, Ahold, KLM en het Rijksmuseum is Newcraft goed op weg.

“Dit is consultancy aan het front van digitale innovatie. Mooie merken, steeds nieuwe uitdagingen en enorme impact.” – Lynn Hoendervanger, Consultant

 

Carrièreadvies Lynn Hoendervanger en Noor Bavinck

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.