Miele Miele

Miele

Miele staat voor Immer Besser. Het bedrijf doet er alles aan om zichzelf continu te verbeteren en het dagelijks leven van haar klanten nog beter en eenvoudiger te maken. Daarbij zet het bedrijf in op uitmuntende kwaliteit, premium designs en intuïtieve bediening.

Waar Miele geen enkele concessie aan doet in haar zoektocht naar absolute perfectie is de kwaliteit en levensduur. Of het nou gaat om wasmachines, stofzuigers, ovens, drogers, koffiemachines, vaatwassers of koelkasten, een keuze voor Miele is een duurzame keuze. Ook initiatieven zoals het informeren van consumenten over energiezuinig gebruik, het hergebruiken van onderdelen en de verkoop van refurbished apparaten dragen hieraan bij.

De producten van Miele zitten vol met fascinerende innovaties en technologische functionaliteiten die zorgen voor nog betere prestaties en een minimaal energieverbruik. Onder de noemer Miele@Home heeft het bedrijf een lijn van slimme apparaten ontwikkeld die gemakkelijk en veilig verbonden kunnen worden met bestaande Smart Home-oplossingen. Dit alles is te ervaren in de Miele Experience Centers in Vianen, Amsterdam en Leidschendam. Zo bouwt het merk mee aan de woning van de toekomst.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.