Onze matching methode

Top of Minds werkt met een zeer zorgvuldig opgebouwde selectie van de top-20.000 Executive Professionals (salaris segment 80-250k) in Nederland. De professionals in deze selectie kunnen heel veel. Hebben ook veel opties. Voor de juiste match gaat het meestal om de motivatie – wat is het onderwerp waar iemand helemaal warm voor loopt? De missie waar hij/zij 200% voor wil gaan?

Dat betekent een gesprek over professional purpose. Salaris blijft belangrijk, flexibiliteit in werktijden ook – maar het is purpose wat het verschil maakt tussen een duurzame loopbaan of een kortdurende betrekking.

Eerst zorgen we ervoor dat de marketing materialen rondom uw vacature de juiste purpose communiceren. Top of Minds is het enige Executive Search kantoor met een in-house reclamebureau met een team van copywriters, designers en fotografen die ervoor zorgen dat uw purpose optimaal voor het voetlicht wordt gebracht.

Vervolgens halen onze Consultants in diepgaande gesprekken met de kandidaten naar boven of de match op purpose tot een sterke intrinsieke motivatie zal leiden, en daarmee een bovengemiddeld succesvolle medewerker.

Meer weten over hoe we met uw vacature de beste kandidaten kunnen matchen?

Neem contact op met Auke Bijnsdorp, Managing Partner Top of Minds Group, email auke.bijnsdorp@topofminds.com of telefoon 020-7600776.