De toekomst is Lichtblauw

Technische vakmensen maken vooruitgang mogelijk. Want de wereld van morgen, wordt vandaag gebouwd. Van zonnepanelen tot laadpalen en van warmtepompen tot windmolenparken – alles moet worden ontworpen, ingemeten en geïnstalleerd.

De mensen die dat mogelijk maken – van engineers tot monteurs – vind je bij Lichtblauw.

 

“Iedere windmolen, laadpaal en warmtepomp telt in de energietransitie. Met jouw skills maak je het verschil in de wereld. Juist daarom help ik jou graag vooruit.”

Lorenzo Borhem

Schrijf je in

Stroop jij graag je mouwen op om de wereld elke dag een beetje beter te maken? Dan helpt Lichtblauw jou het beste uit jezelf te halen. Ieder project biedt een kans te leren. Je vaardigheden te perfectioneren, of juist iets nieuws te proberen. Want daar wordt iedereen een beetje beter van.

Van een vaste baan tot flexibel freelancen en alles daartussenin, bij Lichtblauw vind je technisch werk dat bij jou past.

Neem contact op met Lorenzo Borhem via mail of LinkedIn als je op dit moment beschikbaar bent.

Kom in contact met vakmensen

Bij Lichtblauw hebben we een pool van gekwalificeerde engineers en monteurs klaarstaan om te helpen bij uw groene projecten. We begrijpen uw objectives en uitdagingen van deze sector. Snel aan de slag met topmensen?

Neem contact op met Lorenzo Borhem van Lichtblauw via mail of LinkedIn.