Jibes

Jibes

Door de bomen het bos niet meer zien – dat is het data- dilemma waar organisaties in alle sectoren mee worstelen. Of het nu retailers, banken of publieke instellingen zijn, steeds meer organisaties kiezen ervoor om data en inzichten een centrale rol te geven in hun bedrijfsvoering. In de gehele bedrijfsketen komt steeds meer data beschikbaar. Van supply chain en productinformatie tot consumentengegevens en real-time gebruikersdata – voor ieder type informatie bestaat weer een ander systeem. Naarmate het informatielandschap complexer wordt, is het lastiger om inzicht te krijgen en data-gedreven beslissingen te nemen. Dat is het gat in de markt waar Jibes op inspeelt. Jibes ondersteunt bedrijven in het opstellen en beheren van hun hele informatielandschap. En dat is maatwerk, keer op keer.

Een nieuwe groeifase

Jibes is groot geworden door een combinatie van organische groei en overnames. Inmiddels biedt Jibes een totaalpakket, dat kan worden uitgesplitst in drie services. Iedere dienst wordt vertegenwoordigd door één tribe. De drie tribes zijn: Enterprise Analytics, Data Analytics en Business Analytics.

Jibes bestaat in 2018 tien jaar, en gaat een nieuwe groeifase in die wordt gemarkeerd door een participatie van Waterland Private Equity. De roadmap kan worden samengevat met een groei van 30% in FTE, boven-lineaire groei in omzet en verdere stijging van de reeds zeer gezonde EBIT-marge.

Jibes in beeld

https://youtu.be/q8upkIj0H_g

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.