House of Sports

House of Sports

Over House of Sports

House of Sports is een fullservice sportmarketingbureau. Het begint bij het ontwikkelen van een visie op hoe sport en merken elkaar kunnen versterken. Vervolgens richt House of Sports zich op het gehele proces: van strategie tot uitvoering. Exposure, creatieve activatie en volledige (digitale) executie staan daarin centraal.

Opdrachtgevers

House of Sports werkt in opdracht van sporters, sportclubs, sportbonden en het bedrijfsleven. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld ARAG, Univé en de Nederlandse Loterij. Daarnaast organiseert de sportmarketeer nationale en internationale evenementen, zoals het Holland Heineken House in opdracht van Heineken en De Coolste Baan van Nederland, wat House of Sports volledig bedacht en geëxploiteerd heeft.

Van fan naar klant

Digitaal is niet meer weg te denken uit sportmarketing. Waar het vroeger vooral ging om naamsbekendheid, zetten merken sportsponsoring tegenwoordig in om van sportfans daadwerkelijk klanten te maken. Daarom zet House of Sports in contentcreatie en –distributie continu digitale tooling en datamarketing in. De ambitie is om het beste digitale sportmarketingbureau van Nederland te worden.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.