HB Care

HB Care

Als je haar maar goed zit. Hét motto van de Nederlanders die jaarlijks zo’n 1,5 miljard bij de kapper uitgeven. Zij besteden hun geld niet alleen aan knip- en verfbeurten maar ook aan verzorgingsproducten. Het succesvolle e-commerce platform HB Care maakt die producten online beschikbaar en groeit hard.

Vrijwel iedere sector digitaliseert, en toch blijven er een paar branches achter. Meestal omdat hun diensten simpelweg moeilijk zijn te vangen door een online variant. De kapper levert zo’n dienst en hoe snel de technische ontwikkelingen ook gaan – online je haar laten verven of knippen lijkt vooralsnog een onmogelijk scenario. Maar de kapper verkoopt meer dan een verf- of knipbeurt: in vrijwel iedere salon staat ook een rijk aanbod aan haarverzorgingsproducten uitgestald. En dat levert wel een interessante online propositie op.

Een aantal Nederlandse ondernemers achter succesvolle nationale kappersketens besloten in dit gat in de markt te springen. Sinds twee jaar focussen zij zich mede op HB Care: een direct-to-consumer e-commerce platform met een zo compleet mogelijk aanbod van haarverzorgingsproducten. Inmiddels is het platform actief in zeven landen, en de verdere groeiambities én markt zijn groot maar realistisch. Daarom zet de organisatie nu sterk in op de verdere groei van het platform. HB Care wil met een groot assortiment, ongekende betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid de huisleverancier van hair & beauty producten worden in heel Europa.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.