Meer vrouwen aan de top?

Top of Minds is marktleider in de bemiddeling van mid-level executives, de salaris range 80-300k. Het echelon net onder de directie (C-1) bij grote ondernemingen of juist de C-level rollen bij scale-ups. Het succes van onze gender specifieke werving komt voort uit de inzet van moderne technologie in combinatie met harde garanties.

Moderne technologie

Om te profiteren van zowel mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten uw management team is een divers recruitment proces noodzakelijk. Dus er moeten minstens zo veel vrouwelijke als mannelijke kandidaten op de shortlist staan. Er moeten daarom meer vrouwelijke executives bereikt worden met marketing rondom de vacature.

Top of Minds gebruikt moderne technologie en combineert traditionele executive search met de kracht van on-line marketing. Zo bieden we de inhoudelijkheid en persoonlijkheid van een executive service-level met de voordelen van een groot bereik.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we onze unieke Recruitment Marketing Engine, waarmee we in staat zijn om alleen de kandidaten te targeten die er voor u toen doen. En die methode leent zich uitstekend voor het tot stand brengen van een diverse longlist.

 

Harde garanties

Bij iedere search opdracht kan een diversity-garantie worden afgesproken. Dit is een harde afspraak, met financiële consequenties. We differentiëren namelijk ons honorarium, waarbij een significant verschil wordt aangebracht in de success fee die voor een vrouwelijke en een mannelijke kandidaat wordt betaald.

Want goede intenties zijn mooi en morele commitments ook. Maar zaken zijn zaken en afspraak is afspraak. En de beste manier om de naleving van afspraken af te dwingen is het vastleggen van de juiste financiële gevolgen.

In 2020 is gender diversity wat ons betreft een vanzelfsprekendheid. Dat het er nog niet altijd is heeft te maken met het verleden, maar dat het er komt valt onder de toekomst. En die is met de juiste investering gelukkig opvallend maakbaar.

Wij leveren vrouwelijke executives voor deze functiegebieden

Marlies Hoogvliet

Partner Contact opnemen
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 56
1075 BE Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op