Meer vrouwen aan de top?

Top of Minds is marktleider in de bemiddeling van mid-level executives, de salarisrange 80-300k. Het echelon net onder de directie (C-1) bij grote ondernemingen of juist de C-level rollen bij scale-ups. Wij werven met succes genderspecifiek dankzij de combinatie van moderne technologie en harde zakelijke garanties.

Moderne technologie

Wilt u profiteren van zowel mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten in uw managementteam? Dan is diversiteit in uw recruitmentproces noodzakelijk. Om een shortlist te krijgen met minstens zo veel vrouwelijke als mannelijke kandidaten moeten meer vrouwelijke executives bereikt worden. Marketing rondom de vacature biedt daarbij uitkomst.

Wij combineren de diepgang en persoonlijkheid van traditionele executive search met onze unieke Recruitment Marketing Engine. Door middel van geavanceerde online marketing zijn we in staat om alleen de kandidaten te targeten die er voor u toe doen.

De vacature is openbaar dus ook kandidaten die niet aan uw diversiteitsdoelstellingen voldoen kunnen solliciteren. Maar dankzij onze Recruitment Marketing Engine kunnen we een diverse longlist garanderen.
 

Harde garanties

In 2020 is gender-equality wat ons betreft een vanzelfsprekendheid. Toch is er een schaarste aan vrouwelijke kandidaten voor bepaalde rollen. Wij zijn net zo vastbesloten als u om daar een einde aan te maken.

Dat commitment kunnen we ook vastleggen in een diversity-garantie. Dit is een harde afspraak, met financiële consequenties.

Hoe werkt dat? Om uw diversiteitsdoelstellingen te halen wilt u graag een vrouwelijke executive aannemen. We spreken een fee af die correspondeert met de schaarste van het gewenste profiel. Lukt het ons niet om de ideale vrouwelijke kandidaat te vinden, en bent u genoodzaakt om toch een mannelijke kandidaat aan te nemen? Dan compenseren we u door middel van korting op de fee.

Wij leveren vrouwelijke executives voor deze functiegebieden

Marlies Hoogvliet

Partner Contact opnemen
Contact 020 7600 777
Bezoekadres Prins Hendriklaan 41
1075 BA Amsterdam
Top of Minds

E-mail contact

We nemen binnen 4 uur contact op