ForFarmers

ForFarmers

ForFarmers biedt voor ieder boerenbedrijf de optimale voeroplossing. Met maatwerk, Total Feed-oplossingen en internationale expertise zorgt het bedrijf voor beter rendement, hogere efficiëntie en gezondere dieren. De agrarische sector is relevanter en dynamischer dan ooit. ForFarmers werkt nauw samen met de boeren om die uitdagingen het hoofd te bieden. Het bedrijf zorgt dat haar klanten vlees, eieren of zuivel van de hoogste kwaliteit produceren en bij de top van hun industrie horen.

For the future of farming” – is de missie van ForFarmers. De veevoerproducent richt zich op de continuïteit van het boerenbedrijf en draagt bij aan een financieel gezonde sector die nog generaties lang meekan. Ook zet ForFarmers zich in voor een duurzame manier van vee houden en veevoer produceren. Zo borgt het bedrijf een bestendige toekomst voor de boeren en voor onze planeet.

In de afgelopen tien jaar is ForFarmers hard gegroeid. Bij het bedrijf werken inmiddels zo’n 2.700 medewerkers en in 2019 bedroeg de omzet ruim 2,4 miljard euro. Daarmee is ForFarmers – actief in Nederland, Duitsland, België, Polen en het Verenigd Koninkrijk – marktleider in Europa.

De kracht van ForFarmers is de combinatie van een ijzersterk portfolio en een gespecialiseerd verkoopteam. Met een eigen innovatiecentrum en samenwerkingsverbanden met vooraanstaande onderzoeksinstituten en universiteiten investeert het bedrijf ook nadrukkelijk in onderzoek en innovatie. Zo versterkt ForFarmers voortdurend haar positie als hét toonaangevende veevoerbedrijf van Europa.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.