Company.info

Company.info

De beste beslissingen beginnen bij Company.info. Het databedrijf biedt professionele dienstverleners uitgebreide informatie over klanten, leads en zakelijke relaties. Zo helpt Company.info de prestaties van haar klanten op Sales, Marketing en Risk & Compliance drastisch te verbeteren.

Company.info combineert data uit verschillende bronnen, waaronder de KVK, nieuwsmedia, jaarverslagen en het Kadaster. Vervolgens structureert en koppelt het bedrijf de gegevens waardoor niet alleen een compleet, overzichtelijk en betrouwbaar beeld ontstaat, maar er – met behulp van AI – ook voorspellende inzichten uit naar voren komen. Daarmee lopen de klanten van Company.info altijd voorop.

Via verschillende technologisch gedreven proposities biedt Company.info toegang tot de meest actuele bedrijfsinformatie. Zo heeft het databedrijf een eigen online platform, bieden ze plug-ins voor onder andere CRM- en ERP-systemen, bouwen ze toegankelijke en intuïtieve dashboards, en leveren ze data on demand.

Company.info is – samen met het FD en BNR Nieuwsradio – onderdeel van FD Mediagroep. Het bedrijf is groot in Nederland en heeft ook in Duitsland een kantoor. Op termijn staat verdere Europese expansie op de planning. Company.info boekt de laatste jaren double digit groei. Met nieuwe producten en services wil het bedrijf dat tempo vasthouden en uitgroeien tot de grootste B2B-dataleverancier van Nederland.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.