CMS vacatures CMS vacatures

CMS vacatures

Waarom werken bij CMS?

CMS is wereldwijd een toonaangevend advocatenkantoor met meer dan 8.000 medewerkers verspreid over ruim 40 landen. Met een geschiedenis van meer dan een eeuw in de Nederlandse markt, is CMS gespecialiseerd in het aanpakken van complexe vraagstukken binnen diverse sectoren zoals vastgoed, farma, financiële instellingen, energie en technologie. CMS heeft de ambitie om haar cliënten te helpen met zaken die voor hen toekomstbepalend zijn, bijvoorbeeld op het gebied van technologie of duurzaamheid.

Bedrijfscultuur bij CMS

CMS heeft een diverse, nuchtere en inclusieve bedrijfscultuur. CMS is een toekomstgericht advocatenkantoor en streeft ernaar het goede te doen, zowel voor haar cliënten als voor haar medewerkers. CMS neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en streeft naar een cultuur waarin iedereen, ongeacht haar/zijn/hen achtergrond, maximaal tot haar/zijn/hun recht kan komen. Bij CMS speelt naast de inhoudelijke, ook de persoonlijke ontwikkeling een essentiële rol.

Environmental-, Social en Governance (ESG) bij CMS

ESG neemt een centrale positie in binnen de bedrijfsstrategie van CMS en deze focus zal naar verwachting de komende jaren alleen maar groeien. CMS adviseert een breed scala aan cliënten, variërend van multinationals tot start-ups, met betrekking tot ESG-gerelateerde vraagstukken en biedt juridische oplossingen die hier een bijdrage aan leveren. CMS gelooft in de cruciale rol van educatie op het gebied van ESG en investeert aanzienlijk in het vergroten van de kennis en capaciteiten van haar medewerkers op dit gebied. Zo biedt CMS onder meer een diepgaand ESG-onderwijsprogramma aan in samenwerking met de Universiteit van St. Gallen in Zwitserland.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.