Brocacef Groep

Brocacef Groep

Brocacef Groep is Nederlands grootste speler in de farmaceutische bedrijfskolom. Het bedrijf maakt de zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker, en zorgt in een tijd van groeiende patiëntaantallen en onder druk staande budgetten voor betaalbare en toegankelijke zorg.

Brocacef groothandel levert haar producten onder andere aan apotheken, huisartsen, ziekenhuizen, en instellingen.. Daarnaast heeft Brocacef Groep 340 eigendomsapotheken, onder de naam BENU, en circa 150 partnerapotheken. Ook levert het bedrijf medische hulpmiddelen direct aan patiënten via BENU Direct.

 

Daarnaast biedt Brocacef Groep een uitgebreid B2B-portfolio onder de labels Maatmedicatie, Ziekenhuisfarmacie, Supplies & Services, Healthcare Logistics en Healthcare Services. Op vrijwel al deze gebieden is Brocacef Groep marktleider. Als onderdeel daarvan verzorgt het bedrijf onder andere de ICT voor met name apotheken en adviseert men ziekenhuizen over hun interne logistieke processen, zoals geneesmiddelendistributie, magazijninrichting, voorraadbeheer, procesoptimalisatie en voorraadinventarisatie.

Het hoofdkantoor van Brocacef Groep is gevestigd in Maarssen. Het bedrijf telt zo’n 5.000 medewerkers en is onderdeel van de Phoenix Group – een grote Europese farmaceutische organisatie. Onder de vleugels van het moederbedrijf heeft Brocacef Groep de laatste jaren een spectaculaire groei doorgemaakt, zowel organisch als via acquisities.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.