Bedrijfsfitness Nederland vacatures Bedrijfsfitness Nederland vacatures

Bedrijfsfitness Nederland vacatures

Over Bedrijfsfitness Nederland
Bedrijfsfitness Nederland, onderdeel van Epassi Group, verbindt werkgevers, werknemers en sportlocaties met elkaar. Met zijn B2B2C-propositie is Bedrijfsfitness Nederland uniek in de Nederlandse markt. Het bedrijf richt zich namelijk op drie doelgroepen: partners (sportscholen), werkgevers en werknemers. Dankzij Bedrijfsfitness Nederland krijgen de partners meer klanten; kunnen werknemers goedkoper, dus laagdrempeliger, sporten; en houden werkgevers hun mensen gezond.

De missie van Bedrijfsfitness Nederland
Heel werkend Nederland aan het sporten krijgen: dat is de missie van Bedrijfsfitness Nederland. Alle vacatures bij Bedrijfsfitness Nederland staan in het teken van deze missie. Sportende werknemers nemen gemiddeld zes dagen per jaar minder ziekteverlof op dan werknemers die niet fysiek actief zijn. Logisch: sporten is goed voor bijvoorbeeld hartgezondheid en cholesterol, maar zorgt ook dat men beter slaapt en zich mentaal en emotioneel beter en weerbaarder voelt.

Werken bij Bedrijfsfitness Nederland
Het zal niet verrassen dat gezondheid en werkplezier hoog in het vaandel staan bij Bedrijfsfitness Nederland. Het is bijvoorbeeld volstrekt normaal dat teamleden ieder uur even van hun bureau opstaan om een minuutje te planken. Gezonde snacks op kantoor en actieve bedrijfsuitjes zijn standaard bij Bedrijfsfitness Nederland. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om het werk. Het ambitieuze en klantgerichte team zet alles op alles om partners, werkgevers en werknemers in staat te stellen om met een grote glimlach en verbeterde gezondheid hun eigen missies te vervullen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.