A.S. Watson

A.S. Watson

Over A.S. Watson

A.S. Watson is het wereldbedrijf achter onder andere Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper. Het bedrijf is actief in 33 landen, er werken ruim 11.000 mensen. Wekelijks worden meer dan 28 miljoen klanten ontvangen in de meer dan 12.000 winkels. A.S. Watson is na een aantal belangrijke overnames de grootste drogisterijketen ter wereld geworden. Inmiddels is A.S. Watson onderdeel van CK Hutchison Holdings, een internationaal conglomeraat waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong.

Werken bij A.S. Watson Benelux

A.S. Watson Benelux is in Nederland vooral bekend van Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL en Pour Vous. Op het hoofdkantoor in Renswoude in de provincie Utrecht werken zo’n 750 sales-, finance, IT-, HR-, en marketingprofessionals. De Nederlandse organisatie ondergaat een grote transitie- en professionaliseringsslag. Een voorbeeld is Kruidvat dat vorig jaar de webshop lanceerden waardoor flinke stromen aan kwalitatieve data de organisatie binnenstromen die ingezet kunnen worden om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren.

Ontwikkeling

Zowel de internationale als de Nederlandse organisatie zijn sterk in ontwikkeling en gericht op de toekomst. Het belang van kwantitatieve data en e-commerce worden steeds prominenter. De formules van A.S. Watson Benelux lanceren innovatieve en klantgerichte webshops. Daarnaast worden andere online kanalen strategisch ingezet zoals social media.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.