ZND ZND

ZND

ZND is wereldwijd marktleider in de productie van tijdelijke afrasteringen, barrières, omheiningen en accessoires. Via hun netwerk van distributiepartners verkopen ze hun producten aan de bouw- en evenementensector in heel Europa en Noord-Amerika. ZND Group is trots op haar operationele uitmuntendheid en op haar wendbaarheid in zowel productie- als verkoopprocessen om te voldoen aan productvereisten die sterk verschillen tussen landen. In 2017 investeerde Rivean Capital in het bedrijf om de groei van het bedrijf te ondersteunen.

ZND bestaat sinds 1965 en heeft een sterke reputatie en erkenning in de industrie als pioniers op het gebied van tijdelijke afrasteringen. Momenteel heeft ZND eigen fabrieken in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Polen en de Verenigde Staten, van waaruit de producten naar regionale klanten worden verzonden. Hun afrasteringspanelen en barrières hebben deel uitgemaakt van enkele van ’s werelds meest prestigieuze evenementen, waaronder Olympische Spelen, Tour de France en het Glastonbury Music Festival. Dagelijks komen mensen ZND-producten tegen op bouwplaatsen, waar ze het publiek beschermen tegen de gevaren van het werk.

De wereldwijde ZND-organisatie wordt geleid door de CEO van de groep en een CFO, waaronder een Amerikaanse directeur en een Europese directeur ressorteren. Elk van de bedrijven heeft een toegewijde General Manager, die eigenaar is van de P&L en toezicht houdt op de fabriek, commerciële activiteiten en financiële aspecten (inclusief balans en cashflow), ondersteund door een managementteam dat zich richt op operaties, verkoop en financiën/HR. De General Managers in Europa rapporteren aan de Europese directeur.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.