Werkwijze

Altijd al de absolute top

Onze oorsprong ligt in het begeleiden van strategy consultants van kantoren als McKinsey, BCG, Bain & Company, Roland Berger en Strategy& bij hun Consulting Exit en verdere loopbaan. Hierdoor ontstond een positionering met een strikte focus op de absolute top. Gaandeweg is het werkveld verbreed, maar bleef de focus op kandidaten met de combinatie van analytische vaardigheden én beïnvloedend vermogen. Ook bleek dat deze strategische denkers zich uitermate goed lenen voor een carrière in de nieuwe wereld waarin data centraal staat. Zo ontstond de focus op Digital.

Outperformers volgen terwijl ze groeien

Digital is pionieren. Dat betekent dat het vinden van iemand ‘die de baan al eens gedaan heeft’ vaak niet mogelijk is. Daarom is het identificeren van kandidaten met potentie (boven ervaring) cruciaal. Dat is het specialisme van Top of Minds.

Onze consultants volgen Digital Executives vanaf het prille begin van hun carrière, identificeren nieuw leiderschap op het juiste moment en begeleiden kandidaten in hun stappen van Specialist naar Professional, naar Manager, naar Director en uiteindelijk naar CxO.

Contact Bedrijven

Auke Bijnsdorp
Managing Partner Top of Minds Group

auke@topofminds.com
+31 20 7600 776

Generiek carrière advies bestaat niet

Top of Minds onderscheidt zich door inhoudelijke diepgang. Er werken twaalf gespecialiseerde Consultants, ieder op een eigen vakgebied. Dat is ook de reden waarom we de gesprekken met professionals in principe altijd voeren aan de hand van een concrete vacature.

Open gesprekken ter kennismaking passen minder goed in ons model. We vragen je interesse in een kennismaking daarom altijd te koppelen aan een concrete vacature. Bekijk hier het actuele aanbod.

Inschrijven Kandidaten

Laat je CV opnemen in ons bestand. We ontvangen ook graag een korte omschrijving van je wensen en een salarisindicatie. Zodra er een passende vacature is nemen we contact met je op.

Meld je onderaan deze pagina aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt de nieuwste vacatures per mail, zo goed mogelijk gepersonaliseerd om de relevantie te waarborgen.

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.