Vecos

Vecos

Dagelijks gebruiken wereldwijd meer dan 1,2 miljoen mensen een locker met het Smart Locker systeem van Vecos. And counting, want dat aantal neemt snel toe. Weinig markten zijn zo in beweging als die waar Vecos in opereert. Het bedrijf is actief in 27 landen, marktleider en trendsetter in de wereld van elektronische lockermanagementsystemen en één van de snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland.

De slogan van Vecos luidt: ‘We enable the world to work dynamically’. Toonaangevende organisaties zoals Lego, Nike, Zalando, Microsoft, EY en Nestlé schakelden Vecos in om ze te helpen in hun transitie naar een dynamische(re) manier van werken. De smart lockers maken de werkplekstrategie dynamischer en organisaties toekomstbestendiger. Met als resultaat: een aantrekkelijke, slimme werkomgeving die bedrijven helpt de werknemerservaring, samenwerking en innovatie te verbeteren, terwijl de ruimte optimaal worden benut, en de operationele kosten optimaal beperkt worden. 

 

Elke dag beter
Weinig bedrijven anticiperen zo adequaat op trends en ontwikkelingen in de markt als Vecos. Daardoor blijft het bedrijf met inmiddels meer dan vijftig medewerkers voorop lopen. De omzet groeide de afgelopen jaren consequent meer dan dertig procent. Toen vorig jaar investeringsmaatschappij Bencis instapte, namen de internationale ambities van Vecos flink toe.

De komende jaren gaat het bedrijf zich met name internationaal verder ontwikkelen. Binnen afzienbare tijd wil het in het buitenland meerdere kantoren openen. Alle ingrediënten zijn aanwezig: een snelgroeiende behoefte in de markt, leidende technologie, financiële slagkracht en de juiste mensen.

 

Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.