Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Webshop Manager NL

Webshop Manager NL

  • E-commerce
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 794 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

De Nederlandse online Home & Living marketplace NADUVI groeit razendsnel en is hard op weg de nummer 1 van Europa te worden. De Webshop Manager NL is een belangrijke schakel in het behalen van de ambitieuze doelstellingen. Zij/hij zet een inspirerende webshop neer die consumenten overtuigt van NADUVI’s fantastische aanbod.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online marketplace gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieuroutlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Webshop Manager NL

De Webshop Manager NL inspireert de consument met het fantastische aanbod van NADUVI. Zij/hij zorgt dat klanten precies vinden waar ze naar op zoek zijn en overtuigt ze om tot aankoop over te gaan. Dat doet zij/hij met mooie content en aansprekende pagina’s, concepten en campagnes. De Webshop Manager NL is een commerciële shopmanager die herkent wat mooi is, maar bovenal begrijpt wat verkoopt. Daarmee is zij/hij een drijvende kracht achter de explosieve groeiambities van de scale-up.

“Dankzij de combinatie van commerciële en analytische vaardigheden weet de Webshop Manager NL commercie, klantinzichten en data bij elkaar te brengen en soepel samen te werken met Conversie Specialisten, Content Managers en Performance Marketeers.” – Pauline Scheelbeek, Head of Marketing

Met de juiste content en commerciële boodschappen zorgt de Webshop Manager NL dat NADUVI’s omzet blijft groeien. Zij/hij schrijft briefings voor contentmanagers, werkt nieuwe concepten uit (zoals favorieten), brengt specifieke producten onder de aandacht, managet promoties, verbetert customer journeys (met klantreviews voor specifieke productgroepen) en optimaliseert de website (met menu’s en filters).

Al het werk van de Webshop Manager NL begint met data. Zij/hij neemt haar/zijn beslissingen op basis van uitgebreide klantinzichten en commerciële analyses. De Webshop Manager NL heeft de analytische bagage om zelf de data in te duiken en met bijvoorbeeld Google Analytics te zien waar de kansen liggen. Bij grotere en complexere analyses wordt zij/hij ondersteund door een Web Analyst.

Als onderdeel van het Marketing Team en rapporterend aan de Head of Marketing, draagt de Webshop Manager NL voortdurend nieuwe commerciële ideeën aan. Vervolgens werkt zij/hij samen met andere teams om die te realiseren. De Webshop Manager NL trekt met name veel op met het contentteam, de CRO-specialist, het team dat gaat over de masterdata en met de collega’s van Marketing en Inkoop.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Lidewij Kosters Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.