Technology Lead

Technology Lead

 • Operations
 • Consulting
 • Utrecht
 • Gepubliceerd op: 30 september 2019
 • Vanaf 4 jaar werkervaring
 • 411 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Minimaal 4 jaar ervaring binnen digitale ontwikkeling – aan bureauzijde voor externe klanten is een pre
 • WO-opgeleid
 • Ervaring met scrum/agile projectmanagement en het aansturen van (development) teams
 • Kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen digital
 • Sterke communicatie- en stakeholdermanagment skills
 • Ondernemend, nieuwsgierig en zelfstandig

De ambitieuze talenten van Frisse Blikken helpen bedrijven om te vernieuwen, versnellen of veranderen. Specialistische projectteams ontwikkelen en implementeren creatieve en tastbare oplossingen voor diverse vraagstukken in organisaties. Steeds vaker bestaan die vernieuwende oplossingen uit een mix van verschillende on- en offline tools. Een ondernemende Technology Lead overziet en innoveert alle digitale processen en projecten binnen Frisse Blikken.

Frisse Blikken: Dé Springplank voor ondernemers

Ruim tachtig procent van de Nederlandse hoogopgeleide studenten heeft de ambitie om ooit voor zichzelf te werken. Frisse blikken biedt jonge professionals een springplank om van die droom werkelijkheid te maken. De talenten van Frisse Blikken werken vier dagen per week aan projecten voor klanten. In projectteams ontwikkelen zij vernieuwende tools en processen voor klanten als Heineken, FrieslandCampina, ASML en Rabobank. De vijfde dag investeren ze in zichzelf. Via opleidingen, coaching en training verdiepen ze hun inhoudelijke kennis én leren de fijne kneepjes van het ondernemersvak. Zo worden zij in drie jaar klaargestoomd voor de volgende stap als ondernemer – binnen of buiten Frisse Blikken.

Het team van Frisse Blikken bestaat inmiddels uit zo’n zeventig ambitieuze professionals die werken vanuit drie kernproposities: Strategy & Brand Activation, Talent Acquisition & Development en Transformation & Change. Onder iedere kernpropositie vallen verschillende teams met een eigen diepgaande expertise.

Die expertise, creativiteit en ondernemersmentaliteit zijn niet de enige aspecten waarop Frisse Blikken zich onderscheidt van concurrenten. Steeds vaker hebben bedrijven behoefte aan slimme en schaalbare digitale oplossingen. Frisse Blikken speelt daar actief op in met een eigen in-house development team, dat vernieuwende, gebruiksvriendelijke en doelgerichte tools ontwikkelt. Zo bouwde Frisse Blikken voor FrieslandCampina een serious game om de nieuwe strategie te introduceren. En een deel van het onboarding proces van ASML vindt door Frisse Blikken plaats in een digitale escape room, waarin nieuwe medewerkers op speelse wijze de organisatie leren kennen.

Vacature: Technology Lead

De Technology Lead is eindverantwoordelijk voor alle digitale tools die Frisse Blikken oplevert. Als digital projectmanager overziet hij/zij alle digitale projecten en zorgt dat deze van kop tot staart soepel verlopen.

Bij de start van een project levert de Technology Lead input voor het schrijven van pitches en bedenken van concepten. Hij/zij werkt daarbij nauw samen met de projectteams en laat hen zien hoe de techniek een rol kan spelen in het optimaal beantwoorden van een klantvraag. Daarnaast bewaakt de Technology Lead dat digitale concepten realistisch zijn en binnen de (financiële) scope van een project vallen.

Na de conceptfase vertaalt de Technology Lead de ontwikkelvraag naar een planning en briefing voor het Development team in Indonesië. Het team bestaat uit tien ervaren Developers die direct aan de Technology Lead rapporteren. Zij bouwen via de scrum methode escape rooms, gamified websites, online communities en andere vernieuwende tools. De Technology Lead begeleidt het team op dagelijkse basis en zorgt dat zij de tools opleveren binnen de gestelde timelines en budgetten.

Tijdens projecten schakelt de Technology Lead intensief met de projectteams en andere belangrijke stakeholders. Zo werkt hij/zij bijvoorbeeld met IT en Legal afdelingen samen om te garanderen dat tools voldoen aan alle veiligheid- en privacy voorwaarden.

“Ik ben van conceptfase en gebruikerstesten tot de evaluatie nauw betrokken bij alle projecten. Ik zie daardoor met eigen ogen de impact van de tools die we bouwen. Dat maakt deze rol zo uniek.” – Olaf Kruyt, Technology Lead bij Frisse Blikken

Naast alle dagelijkse operationele taken zorgt de Technology Lead ook voor continue digitale innovatie binnen Frisse Blikken. Hij/zij is volledig op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en vertaalt deze actief naar kansen in de markt. De Technology Lead rapporteert direct aan Klaas Jan Lukkien, Team Lead Digital.

Frisse Blikken werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Technology Lead

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.