Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Supply Operations Manager

Supply Operations Manager

  • IT
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 1 jaar werkervaring
  • 669 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

De Supply Operations Manager verzorgt de technische en operationele aansluiting van NADUVI’s partners op haar platform. Zij/hij werkt intensief samen met de partners om een uitgebreid en hoogwaardig aanbod te creëren. Daarmee is zij/hij cruciaal voor het succes van de nieuwe en veelbelovende Home & Living marketplace.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online marketplace gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieuroutlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Supply Operations Manager

De Supply Operations Manager rapporteert aan de Head of Operations en is verantwoordelijk voor het onboarden van NADUVI’s verkooppartners op haar platform. Dat betekent onder andere dat zij/hij ervoor zorgt dat er een automatische koppeling komt tussen de (voorraad)systemen van de verkooppartners en NADUVI, zodat alle producten en productinformatie juist wordt weergegeven en het proces van bestellen, leveren en retourneren goed is ingericht.

“De Supply Operations Manager is het operationele aanspreekpunt voor onze partners. Zij/hij zorgt dat de samenwerking soepel verloopt en wij – samen met onze partners – onze beloftes aan de consument waar kunnen maken.” – Bart Dingjan, mede-oprichter & COO

Samen met twee collega’s is de Supply Operations Manager in de lead voor het aansluiten van alle nieuwe accounts. Een belangrijke en uitdagende functie gezien de ambitieuze groeiplannen van NADUVI. De Supply Operations Manager heeft dagelijks contact met de partners, die qua omvang en professionaliteit sterk uiteenlopen. Daarom moet zij/hij zowel effectief kunnen schakelen met IT-experts van grote bedrijven als met directieleden van kleinschalige ondernemingen.

Ook na het onboarden blijft de Supply Operations Manager betrokken. Zij/hij monitort de samenwerking via dashboards en stapt in als zich problemen of verbeterkansen voordoen. Onderwerpen waar de Supply Operations Manager zich daarbij op richt, zijn bijvoorbeeld: ontbrekende track & trace informatie, productdata die niet goed binnenkomt, te lange levertijden of het managen van retourstromen.

De Supply Operations Manager zorgt dat de technische en operationele samenwerking met de partners zo soepel mogelijk verloopt. Een belangrijke functie in een snelgroeiende marketplace waar succes valt of staat met een uitgebreid en hoogwaardig productaanbod.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annabelle Kesseler via annabelle.kesseler@topofminds.com  
om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Supply Operations Manager Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.