Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Senior Marcom Professional

Senior Marcom Professional

 • Marketing
 • Consulting
 • Apeldoorn
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 414 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Centraal Beheer werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor wie?

 • 8+ jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Ervaring met marcom-, media- en merkstrategie
 • Digital Marketing
 • Stakeholdermanagement
 • Affiniteit met financiële producten
 • Analytisch
 • Resultaatgericht
 • Ondernemend

Centraal Beheer bevindt zich in een flinke transitie: van verzekeraar naar brede dienstverlener. Innovatie en digitalisering zijn hierbij sleutelwoorden. De Senior Marcom Professional ziet erop toe dat financiële diensten en producten – zoals beleggen, hypotheken, sparen en pensioen – van de organisatie goed op de kaart komen te staan.

Over Centraal Beheer

Al meer dan 110 jaar helpt Centraal Beheer vanuit haar hoofdkantoor in Apeldoorn zowel particuliere klanten als bedrijven. Daarbij staat het gemak van de klant voorop. Met succes: in 2018 werd Centraal Beheer uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke verzekeraar van Nederland.

De propositie van Centraal Beheer wordt gekenmerkt door drie belangrijke merkwaarden: persoonlijk, oplossingsgericht en positief. Verder kijken dan de bekende verzekeringen en dito financiële producten; daar gaat het bij Centraal Beheer om. Elke dag zetten de medewerkers zich in om voor klanten altijd de beste oplossing te bieden. Ontwikkelingen in de markt en veranderende behoeftes van de consument worden nauwlettend in de gaten gehouden en op ingespeeld.  Zo geeft de consumer journey continu aanknopingspunten tot het ontwikkeling van nieuwe, relevante oplossingen in de dienstverlening. Producten als ‘Gemaksbeleggen’, ‘Klushulp’ en ‘Duurzaam Woongemak’ zijn stuk voor stuk voorbeelden van innovatieve producten waarmee Centraal Beheer het leven van klanten beduidend gemakkelijker maakt.

Vacature: Senior Marcom Professional


De digital-savvy Senior Marcom Professional ontwikkelt de marketing- en communicatiestrategie voor de Business Line Financiële Diensten. Zij/hij helpt met het opzetten van alle campagnes, analyseert deze kritisch, en weet precies aan welke knoppen gedraaid moet worden om conversie te optimaliseren. De Sr. Marcom Professional denkt vanuit de consumer journey-gedachte en wijst daarin precies de relevante momenten aan, waarop interessante en aansprekende content bedacht kan worden. Om te kijken welke boodschap de juiste doelgroep bereikt en tot de beste resultaten leidt, wordt volop geëxperimenteerd met verschillende proposities. Vanuit het ‘meten is weten’-uitgangspunt gaat de Sr. Marcom Professional voor het hoogst haalbare resultaat. Daarbij werkt zij/hij nauw samen met andere marcom-specialisten, experts en digitale marketeers in het multidisciplinaire team. De Sr. Marcom Professional is aanspreekpunt voor creatie-en mediabureaus.

Nieuwe financiële proposities en oplossingen
Ook de ontwikkeling van het jaarlijkse marketingcommunicatieplan voor de Business Line valt onder de verantwoordelijkheden van de Sr. Marcom Professional. Samen met het Business Development Team werkt zij/hij eveneens aan de ontwikkeling van nieuwe financiële proposities en oplossingen.

De ideale kandidaat stippelt feilloos de beste vertaling en ideale route van plan naar de markt uit, en weet daarbij alle relevante stakeholders te betrekken. Ownership nemen is de tweede natuur voor de Sr. Marcom Professional, net als communicatieproblemen oplossen voor haar/hem geen probleem is. Zij/hij weet welke aanpak op welk moment de juiste is, en hoe deze optimaal in alle lagen van de organisatie te communiceren. De Sr. Marcom Professional is in de lead voor de merkbewaking- en uitvoering van de strategie binnen de Business Line, en stemt dit continu af met de Merk & Campagne Manager van de vakgroep Merk, Marktcommunicatie & Digital.

Delen van kennis en kunde
De Sr. Marcom Professional maakt onderdeel uit van de vakgroep Merk, Marktcommunicatie & Digital, en zij/hij werkt in het kernteam van de Business Line Financiële Dienstverlening. Binnen Centraal Beheer werken teams agile, zijn open en het delen van kennis en kunde is een groot goed. Het tempo ligt hoog, en ondernemerschap en lef zijn kerningrediënten. De Sr. Marcom Professional rapporteert direct aan Sr. Manager Strategie Merkpositionering & Marketing, Peggy Spaapen. Doorgroeien binnen de organisatie is een zeer reële mogelijkheid.

“De Senior Marcom Professional heeft een hele mooie kans om een bijdrage te leveren aan de transitie van Centraal Beheer. We zijn nog volop bezig met het vormgeven van het nieuwe verhaal, en dat naar de markt te communiceren. Dat elke medewerker daar een proactieve rol in kan spelen, stimuleren we enorm.”   – Peggy Spaapen, Sr. Manager Strategie Merkpositionering & Marketing

Centraal Beheer werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Volgende vacature
Trade Marketing ManagerWella

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.