Senior Marcom Professional

Senior Marcom Professional

 • Marketing
 • Financial Services
 • Apeldoorn
 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • 2008 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Centraal Beheer werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 6 jaar ervaring
 • Met marcom-, media- en merkstrategie
 • In de financiële dienstverlening
 • Strategisch
 • Stakeholdermanagement
 • Ondernemend

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Centraal Beheer is een van de meest klantvriendelijke financiële dienstverleners. De organisatie – onder meer bekend van ‘Even Apeldoorn bellen’ – heeft een heldere ambitie: de meest geliefde dienstverlener van Nederland worden. De Senior Marcom Professional is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de communicatiestrategie voor de financiële diensten van Centraal Beheer.

Over Centraal Beheer

Al meer dan 110 jaar helpt Centraal Beheer vanuit haar hoofdkantoor in Apeldoorn particuliere klanten en bedrijven. Het gemak van de klant staat daarbij voorop. Centraal Beheer heeft drie belangrijke merkwaarden: persoonlijk, oplossingsgericht en positief. Verder kijken dan de bekende verzekeringen en financiële producten: daar gaat het bij deze klantvriendelijke dienstverlener om.

Elke dag zetten de medewerkers zich in om voor klanten de beste oplossing te bieden. Ontwikkelingen in de markt en veranderende behoeftes van de consument worden nauwlettend in de gaten gehouden en op ingespeeld. Zo geeft de consumer journey continu aanknopingspunten tot de ontwikkeling van nieuwe, relevante oplossingen in de dienstverlening. Centraal Beheer wil niets liever dan al die aanknopingspunten met een innovatieve, creatieve blik vertalen naar aantrekkelijke proposities die het leven van klanten makkelijker maakt.

Vacature: Senior Marcom Professional

Centraal Beheer bedient twee doelgroepen: Zakelijk en Particulier. De Senior Marcom Professional werkt voor de laatste doelgroep. Centraal Beheer Particulieren bestaat uit drie business lines, waarvan Financiële Diensten er een is. Binnen deze business line is de Senior Marcom Professional verantwoordelijk voor alle marketingcommunicatieactiviteiten. Aan haar/hem om ervoor te zorgen dat alle financiële diensten – beleggen, hypotheken, sparen en pensioen – goed op de kaart staan.

Hiervoor ontwikkelt de digital-savvy Senior Marcom Professional een heldere communicatiestrategie. Zij/hij zet campagnes op, analyseert deze kritisch, houdt altijd de organisatiedoelen in het vizier en weet precies aan welke knoppen gedraaid moet worden om conversie te optimaliseren. Ownership nemen is haar/zijn tweede natuur.

De Senior Marcom Professional werkt samen met collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe financiële en innovatieve proposities en oplossingen. De (door)ontwikkeling van het zogeheten Adviseursteam is een belangrijk speerpunt voor de Sr. Marcom Professional en ook speelt zij/hij een bepalende rol in het succes van het Klant Worden-team. Samen met deze teams bepaalt de Sr. Marcom Professional de juiste strategie om particuliere klanten en intermediairs (onafhankelijke adviseurs) aan Centraal Beheer te binden. Hoewel de Sr. Marcom Professional functioneel geen team aanstuurt, is zij/hij inhoudelijk volledig in de lead voor de merkbewaking en uitvoering van de communicatiestrategie.

Ruimte om te experimenteren
De Senior Marcom Professional denkt en handelt altijd vanuit de (potentiële) klant. Zij/hij wijst binnen de consumer journey precies de relevante momenten aan waarop interessante en aansprekende content bedacht kan worden. Om te kijken welke boodschap de doelgroep het best bereikt en maximaal converteert, experimenteert de Senior Marcom Professional volop met verschillende proposities. Want in een agile en creatieve organisatie als Centraal Beheer is daarvoor alle ruimte.

Naast de vrijheid om te experimenteren, is het delen van kennis en kunde binnen Centraal Beheer eveneens een groot goed. Dat gebeurt met name in de verschillende communities, die regelmatig bijeenkomen om inzichten, uitdagingen en best practices te delen. De Senior Marcom Professional maakt deel uit van de vakgroep Merk, Marketingcommunicatie & Digital, waarnaast haar/hem nog ruim vijftig vakgenoten en collega’s uit andere disciplines zitten. Rapporteren doet de Senior Marcom Professional direct aan Pieter van der Krol, Manager Merk & Marketingcommunicatie.

“Bij Centraal Beheer krijg je echt de ruimte om je ideeën uit te voeren. Overtuig mensen van je plan, haak de juiste collega’s aan en ga het maar doen! Die can-do attitude is uniek voor onze organisatie.” – Pieter van der Krol, Manager Merk & Marketingcommunicatie

Centraal Beheer is een resultaatgedreven, niet-hiërarchische organisatie. Op het mooie kantoor in Apeldoorn zijn pakken en mantelpakken schaars, werkt iedereen hard, maar houdt men er ook van om af en toe de teugels te laten vieren. Dat neemt niet weg dat Centraal Beheer een corporate, financiële instelling is met een groot, bij vlagen complex stakeholderveld.

Dat vraagt om een prettige, overtuigende communicator die haar/zijn visie in alle lagen van de organisatie helder kan overbrengen, maar goed snapt dat een lange adem daarbij af en toe onmisbaar is. De ideale kandidaat is zowel strategisch als creatief ijzersterk, denkt in kansen en wil niets liever dan deze stuk voor stuk verzilveren. Tot slot is zij/hij een gepassioneerde, ondernemende marcomprofessional die zich net als Centraal Beheer, continu wil blijven ontwikkelen.

Interesse?

Centraal Beheer werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.