Senior Graphic Designer

Senior Graphic Designer

  • Marketing
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 874 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Kandidaatprofiel*

  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • In (motion) graphics
  • Creatief
  • Nauwkeurig
  • In dienstverband

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet. #LI-DNI

Download volledig profiel

Het marketingteam van Top of Minds is eigenlijk een reclamebureau voor de arbeidsmarkt. Het team mag de mooiste brands van Nederland tot haar opdrachtgevers rekenen, maar ook toffe start-ups met oneindige mogelijkheden. Het team maakt onder meer pakkende brandingmaterialen voor Top of Minds zelf, gepersonaliseerde campagnes, creatieve content over carrièreontwikkeling en professionele brochures over de mooiste werkgevers en vacatures. De business groeit hard. Daarom breidt het marketingteam uit met een extra Graphic Designer.

Over Top of Minds

Top of Minds is een in 2008 opgericht internationaal bureau voor executive search met locaties in Amsterdam, Rotterdam, Frankfurt en Madrid. In Nederland zijn we marktleider in de bemiddeling van mid-level executives in de meest uiteenlopende disciplines – nationaal en internationaal – in de salarisrange van 80-300K euro.

Of het nou om een Chief of Staff, Logistiek Manager, Project Manager of een Business Developer gaat, vrijwel alle rollen hebben een link naar innovatie, bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering of duurzaamheid. Opdrachtgevers zijn extreem divers, van scale-ups als MR MARVIS, HalloStroom en Uni-Life tot gevestigde bedrijven als BCG, bol.com, jägermeister en McDonald’s.

Transparantie staat centraal in onze manier van werken, en we onderscheiden ons door inhoudelijke diepgang, sterke relaties en het slim inzetten van digitale technologie, storytelling en contentmarketing. Dankzij ons disruptieve businessmodel groeien we hard, ongeacht de marktomstandigheden. Ons team telt inmiddels ruim tachtig professionals, waarvan elf marketeers.

“Jouw creativiteit en oog voor detail maken hier het verschil.”Auke Bijnsdorp, Founder & Managing Partner

Vacature: Senior Graphic Designer

De Senior Graphic Designer heeft een centrale rol in het marketingteam van deze snelgroeiende scale-up. Er is veel ruimte voor creativiteit, zowel voor specifieke designs als in brede zin. Iedereen in het team wordt aangemoedigd om nieuwe ideeën in te brengen.

De missie: prachtige dingen maken. Billboards langs de snelweg, full-page krantenadvertenties, virals voor social media en uitgebreide brochures – het hoort er allemaal bij.

 

Deborah Klaassen, Creative Director“Op basis van de mooie dingen die je hier maakt, nemen onze kandidaten levensbeslissingen. Dit is een baan met grote impact, zowel op bedrijven als mensen, en daar kun je veel voldoening uit halen.” – Deborah Klaassen, Creative Director 

 

Professionele ontwikkeling
Professionele ontwikkeling is bij Top of Minds de basis voor elk succesvol dienstverband. Voor kandidaten die we aan klanten voorstellen, voor Associates en Consultants, maar ook voor het creatieve team. Alle marketeers hebben nieuwe vaardigheden geleerd en ervaring opgedaan sinds ze bij Top of Minds in dienst zijn gekomen, van nieuwe softwarepakketten tot videobewerking en van fotografie en digitale marketing. De Senior Graphic Designer kan deze functie bijvoorbeeld gebruiken om meer te leren over alle facetten van bedrijfsleven.

“Top of Minds biedt de mogelijkheid om te werken voor een fascinerende mix van corporates en innovatieve scale-ups, dus we worden altijd uitgedaagd om buiten de kaders te denken.” – Melvin Bertelkamp, Graphic Designer 

 

Interesse?

Neem contact op met Lente Dobbelaar via lentedobbelaar@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lente Dobbelaar Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.