RPO Recruiter

RPO Recruiter

 • HR
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 1203 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Top of Minds is het leidende executive search bureau in de moderne arbeidsmarkt. De uitgesproken specialisatie in e-commerce met veel executive vacatures in het digitale domein heeft het kantoor een snelle groei opgeleverd. En belangrijker nog: handhaving van haar positie, ondanks de huidige crisis.

Innovatie zit in het DNA van Top of Minds. Het gaat daarbij steeds om de combinatie van marketing en search, gericht op het hogere segment. Een van de producten die goed aansluit bij de huidige crisis is de RPO Recruiter.

De RPO Recruiter werkt veelal inhouse bij de klant. Hij/zij functioneert daarbij als een verlengstuk van de klantorganisatie en is onderdeel van de vaste teamstructuur. Een RPO Recruiter van Top of Minds is echter veel effectiever dan een ‘gewone’ Interim Recruiter omdat hij/zij toegang krijgt tot het netwerk van Top of Minds kandidaten én de Top of Minds marketingmachine.

Vacature: RPO Recruiter

Aan de buitenkant zie je dus geen verschil. Het lijkt een gewone Interim Recruiter. Iemand met jarenlange recruitment ervaring in een bepaalde sector of functioneel specialisme. Heeft een goed persoonlijk netwerk, kennis van recruitment systemen, ervaring met employer branding, veel overtuigingskracht en natuurlijk mensenkennis. Maar de RPO Recruiter brengt nog twee cruciale extra’s mee:

 1. Toegang tot het Top of Minds kandidaten netwerk
  Via een van de Top of Minds Researchers heeft de RPO Recruiter toegang tot de volledige database van Top of Minds. Jarenlang is er geïnvesteerd in het gedetailleerd in kaart brengen van de top-20.000 executives van Nederland. Hun kwaliteiten, wensen, ambities en beschikbaarheid. De RPO Recruiter kan deze database inzetten voor de wervingsopdrachten voor zijn/haar klanten.
 2. Toegang tot de Top of Minds marketingmachine
  Meer dan de helft van de executive search plaatsingen van Top of Minds komt tot stand dankzij de marketing machine. Via reversed marketing worden alleen kandidaten bereikt waarvan al bekend is dat ze sterk gekwalificeerd zijn, wat de workload voor de RPO Recruiter drastisch vermindert (minder afwijzingen) en de output verhoogt (de juiste mensen worden bereikt).

De commerciële formule
Top of Minds bemiddelt Interim Recruiters voor opdrachten als RPO Recruiter bij haar opdrachtgevers. Zoals bij ieder interim bureau wordt een percentage van het gefactureerde dagtarief ingehouden als vergoeding voor het aanleveren van de opdracht. Daarnaast kan de RPO Recruiter een Top of Minds Researcher met databasetoegang inzetten voor specifieke search opdrachten. De Researcher bewaakt de GDPR Compliancy, kandidaten worden uit naam van Top of Minds benaderd, bij interesse wordt er contact gelegd met de RPO Recruiter voor het beantwoorden van inhoudelijke vragen en verdere opvolging.

Voor toegang tot de marketingmachine wordt in overleg met de klant gewerkt voor een vast bedrag per vacature.  Hierdoor behoudt de klant de flexibiliteit in het budget en kan er gericht geïnvesteerd worden.

We hebben Top of Minds RPO opgericht omdat we merkten dat onze klanten ook voor non-executive rollen onze expertise wilden gebruiken. De geoliede marketingmachine en sourcingtechnieken binnen Top of Minds zijn hier uitstekend geschikt voor. Dit gecombineerd met een sterk interim recruitment netwerk zorgt ervoor dat we een sterk onderscheidende positie hebben ten opzichte van traditionele spelers. – Stefan van Egmond, Managing Director RPO 

De voordelen van het RPO Recruiterschap

 • Toegang tot interim recruitment opdrachten bij vooraanstaande werkgevers
 • Extra effectiviteit door toegang tot de Top of Minds database en marketingmachine
 • Voor haar community van RPO Recruiters verzorgt Top of Minds inhoudelijke trainingen en netwerkbijeenkomsten.

Selectieproces
De selectieprocedure bestaat uit een informele kennismaking met Stefan van Egmond (Managing Director Top of Minds RPO) en een business interview met Auke Bijnsdorp (Managing Partner Top of Minds Group).

Contact

RPO Recruiter Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.